Alcúdia celebra el dia mundial de les zones humides

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/mundial-m.jpg

Amb les taules de treball amb la participació d’alumnes de 4art d’ESO dels centres Nostra Senyora de la Consolació, Ies Alcúdia, Ies Port d’Alcúdia.

Dimecres 2 de febrer, en motiu de la celebració del Dia Mundial de les zones humides que, amb el suport de l’Ajuntament d’Alcúdia, a través de l’àrea de medi ambient s’han duit a terme les taules de treball, amb alumnes de 4art d’ESO dels centres educatius Nostra Senyora de la Consolació, Ies Alcúdia, Ies Port d’Alcúdia. Les jornades s’han duit a terme a l’edifici municipal de Can Ramis d’Alcúdia amb la participació d’uns 60 alumnes de 4art d’ESO, dels tres centres educatius amb les seves respectives professores Rosa Rodríguez de l’Ies Alcúdia, Margalida Ballester de l’Ies Port d’Alcúdia i Maria Ángeles Pozuelo de Nostra Sra de la Consolació.

A la presentació hi ha acudit tant la batlessa d’Alcúdia, Bàrbara Rebassa com el regidor de medi ambient Tomàs Adrover, com Carlota Viada de WWF i Miquel Perelló, a més del naturalista Xavier Canyellas. Igualment hi ha participat Maties Rebassa, director del Parc Natural de S'Albufera. 

Des del mes d’octubre es preparava aquesta jornada, per celebrar el dia mundial de les zones humides amb el lema valorar, gestionar, restaurar i estimar.

S’ha parlat de l’actual situació de tramitació del projecte de protecció de Maristany, el seu grau de protecció i la flora i fauna que s’hi troba a aquesta zona humida, amb la tasca participativa dels alumnes dels tres centres educatius. Altres activitats en què hi ha participat els alumnes d’ESO han estat la projecció de  Vídeos, a més de les taules de treball i el treball de camp a la mateixa zona de Maristany amb el naturalista Xavi Canyellas i sobre el fulletó de la fauna d’invertebrats de la zona humida de Maristany, amb el fulletó “invertebrats de Maristany”, quadern didàctic dels centres educatius Ies Port d’Alcúdia, Ies Alcúdia, Nostra Senyora de la Consolació. Material preparat per WWF, amb la col.laboració de l’àrea de medi ambient EMSA Ajuntament d’Alcúdia, en el marc del projecte mediswet i finançat per Mava Foundation pour la nature.

 

3 de febrer de 2022

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits