XVI travessa nedant aigües obertes Formentor-platja de Sant Pere

/patronat/ca/documentos/imatges_noticies/travessa-m.jpg

Amb els guanyadors Andrés Perales i Teresa Planas.

Organitzada per l'ajuntament d'Alcúdia a través del patronat municipal d'esports, amb l'assistència del batle d'Alcúdia Antoni Mir, el regidor d'esports Joaquín Cantalapiedra, el regidor Tomàs Adrover, amb més de 120 participants d'un total de 188 inscrits, que han sortit des de Formentor per recórrer 7 km, fins a la platja de Sant Pere Manresa Alcúdia.

La XVI travessa ha estat guanyada per Andrés Perales amb 1 h.34'32'' i Teresa Planas amb 1 h.45'15''.

El més jove Miquel Angel Suñe, amb 11 anys i el més major Jorge Granados amb 82 anys. El primer local ha estat Luis Sierra i la primera local femenina Roser Ortega.

Amb els tècnics del patronat d'esports, el coordinador de la cursa Antoni Serra, amb altres tècnics del patronat com Rubén Alcalde, amb els membres d'Sportmaniacs, el servei de salvament i socorrisme a les platges de l'ajuntament, amb l'ajut de Protecció Civil, Salvament Marítim, Salvamar,  Sports85, Astilleros Bennassar,amb el seu llaüt mallorquí, Fanautic, amb la seva motora, i donant les gràcies a Autocares Mallorca, a més dels voluntaris que col.laboren per fer possible la cursa, així com la base logística al Port Cocodrilo.

 

 

3 de setembre de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal / Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits