Recepció a l'Ajuntament del primer equip de la U.E. Alcúdia i de l'equip Cadet

/patronat/ca/documentos/imatges_noticies/futbol-m.jpg

Després de l'excel·lent temporada 2016-2016 l'ajuntament ha volgut retre homenatge als dos equips.

L’Ajuntament d’Alcúdia dissabte 10 de juny de 2017 a les 12,30 h.  ha duit a terme la recepció a l’equip de 3ª divisió, que enguany a jugat la lligueta d’ascens a segona B, i a l’equip de cadets de 2ª regional A, que han estat campions del seu grup.

A l’esmentada recepció hi ha estat presents el batle d’Alcúdia Antoni Mir, el regidor d’Esports Joaquin Cantalapiedra, el regidor José Muñoz,  així com els membres de la directiva de la U.E.Alcúdia de futbol, encapçalada per Toni Ruiz el president, així com el cos tècnic dels dos equips, l’entrenador dels cadets Miquel Mas, l’entrenador del primer equip i  coordinador Pep Barceló i tots els jugadors dels dos equips que han estat motiu de recepció a l’Ajuntament d’Alcúdia.

A les intervencions el regidor d’esports Joaquín Cantalapiedra ha donat la benvinguda als assistents, ha qualificat de  brillant temporada, en general la U.E.Alcúdia als equips que han deixat emprenta allà on han anat. Especialment ha donat l’enhorabona als  cadets com a campions del seu grup i l’enhorabona al  primer equip de futbol de la U.E.Alcúdia  que ha pogut participar a la fase eliminatòria per pujar a la segona divisió b, malgrat tocàs un equip de Gran Canària i i també ha recordat els seus anys com a jugador i fins i tot compartint entrenador com Pep Barceló, també que fa un anys possibilità que el club alcudienc participàs per primera vegada a una altra lligueta d’ascens.

L’entrenador dels cadets de futbol  Miquel Mas ha agraït el seus jugadors cadets la temporada que han realitzat i que l’han fet millor persona, a més dels mèrits esportius. I els ha  animat a disfrutar de la final del  campionat de Mallorca. També l’entrenador de l’equip cadet ha volgut donar l’enhorabona al primer equip destacant que compartiren entrenaments i disfrutaren.

L’entrenador del primer equip de la U.E.Alcúdia Pep Barceló ha donat l’enhorabona als joves cadets i del seu equip ha lloc aquesta temporada extraordinària,  ha posat de manifest la  qualitat humana de l’equip i els ha agraït  els valors que han fomentant i que fa que el club passa a passa sigui capdavanter amb el futbol base i amateur al nord de Mallorca. Ha agraït igualment que hi hagi el suport de les institucions i que continua essent-hi, esperant tornar l’any vinent que això serà bona senyal.

El president de la U.E.Alcúdia Antoni Ruz ha donat les gràcies perquè la Sala ha rebut als jugadors, a la directiva i als entrenadors. Ha manifestat que l’alegria és gran per haver pogut jugar per segona vegada la lligueta d’ascens a la segona divisió b. El president del club s’ha referit que han quedat 3ers a la lliga, a un gol de quedar segons, ha dit que estaven molt content amb el club i en especial als cadets enhorabona.

El batle d’Alcúdia Antoni Mir, ha expressat que s’ha emocionat perquè tant el regidor d’esports com ell mateix  han estat capitans de la Unió Esportiva Alcúdia, i han duit l’ escut del club  l,han viscut. El batle ha expressat que s’ha sentit honrat i que  darrera un club hi ha molt de sacrifici, temps i dedicació per part de directius, entrenadors i jugadors. Ha donat l’enhorabona  al “super,super,super,” cadet per haver quedat campions de grup i lluitar pel campionat de Mallorca i al primer equip els ha donat l’enhorabona per jugar l’eliminatòria d’ascens a la segona divisió b , haver quedat tercers de lliga i gairebé segons, a un gol i a un minut al darrer partit de lliga. El batle Antoni Mir ha expressat que el club és una institució que forma part de la societat alcudienca, i ha expressat davant jugadors, cos tècnic i membres de la junta directiva l’admiració per part del consistori alcudienc  a la gran família que és la  U.E.Alcúdia i  el suport de l’Ajuntament d’Alcúdia, envers l’esport, se guanyi, se perdi, l’esportivitat endavant.

11 de juny de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal / Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits