Presentació de la tercera edició del Torneig Internacional de Parabadminton

/patronat/ca/documentos/imatges_noticies/bad-m.jpg

De dia 6 a dia 11 de març Alcúdia acollirà més de 230 participants de prop de 32 països de tots els continents

Ha estat presentat el Torneig Internacional de Parabadminton que tindrà lloc a Alcúdia dins el mes de març. Hi ha assistit el regidor de turisme, Joan Gaspar Vallori i el regidor d’esports Joaquin Cantalapiedra, així com el president del Club Bàdminton Pollença, Marc Monzonis; el coordinador de l’esdeveniment, David Aixartell; la responsable d’hotels Viajes Adramar, Suzanne Lyons; i el tècnic del Patronat d’esports, Rubén Alcalde.

El regidor d’esports Joaquín Cantalapiedra ha donat la benvinguda en aquesta tercera edició, per l’ajuntament és un plaer posar a disposició de l’organització les instal·lacions esportives, i ha expressat que tenint en compte les edicions passades, saben que els participants han pogut disfrutar de la ciutat i de les instal·lacions i enguany es parla de 32 països participants, i ha expressat que espera que la ciutadania disfruti de tres dies de competició., i a veure els esportistes que participen.

Per la seva banda, el president del Club Bàdminton Pollença Marc Monzonis ha expressat que enguany augmenta la participació de països i esportistes, prop de 248 esportistes, procedent de 32 països diferents, països d’Amèrica, Asia, i de gairebé tot Europa. També ha expressat que contaran amb el suport de la selecció espanyola, i entre els participants hi serà Simón Cruz, 3er al ranking mundial de la seva categoria, i prova puntuable per a la Paralimpíada de Tokio 2020. Monzonis ha agraït a l’Ajuntament i al patronat d’esports, la tasca de coordinació de l’activitat esportiva al pavelló.

Per últim, el regidor d’esports Joan Gaspar Vallori ha donat les gràcies a l’organització del Club Badminton Pollença, a Viatges Adramar, per triar Alcúdia per a ser seu d’aquest esdeveniment internacional esportiu i que entra dins el projecte per a persones turistes amb discapacitat “Alcúdia per a tots”.  El regidor de turisme així ha expressat que Alcúdia es posa com a destinació en el punt de mira i municipi referent  d’aquest turisme d’accessibilitat. Ha recordat que  són aquests tipus d’esdeveniments que ajuden a la desestacionalització, i ha agraït  la feina de planificació de mesos d’aquest torneig internacional de gran acollida i que ja arriba a la tercera edició.

Des de Viatges Adramar, Suzanne Lyons ha expressat que a través de dos hotels, Zafiro Tropic i Alcudia Garden disposaran de 200 habitacions, amb una mitja de sis nits per estància.

27 de febrer de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal / Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits