Gala de l'Esport 2017

/patronat/ca/documentos/imatges_noticies/esports1-m.jpg

Guardonats els esportistes i Clubs destacats d'Alcúdia al llarg del 2016, amb la presència de l'esportista Marta Lliteras.

Celebrada la Gala de l’esport a l’Auditori d’Alcúdia. Amb èxit d’assistència i participació s’han entregat els guardons a esportistes i clubs destacats a les diverses modalitats esportives, amb els mèrits obtinguts a l’exercici de 2016, a més d’un acte de reconeixement a tres esportistes per a la seva trajectòria i projecció d’Alcúdia allà on van, Toni Salas, setà a la Xtyerra European Tour, Francesc Martínez, sisè classificat d’Europa junior C4500 m. I Tolo Fiol, bronze M-45 Campionat del món 100 km ruta. També s’han entregat guardons als participants a 2016, a l’Ironman 70.3 de maig i a l’Ironman de setembre.

Un centenar de diplomes a esportistes alcudiencs i alcudienques per la seva tasca esportiva durant l’any 2016,  han estat entregats a aquesta Gala de l’esport organitzada pel patronat municipal d’esports de l’Ajuntament d’Alcúdia.

La gala ha comptat amb la presència d’esportistes, entitats i clubs del municipi, als seus familiars i amics. Hi ha estat presents el batle d’Alcúdia Antoni Mir, el regidor d’esports Joaquín Cantalapiedra, la directora insular d’esports del Consell Margalida Portells, a més de regidors i regidores de la corporació municipal, tant del govern com de l’oposició.

El regidor d’esports Joaquín Cantalapiedra ha assenyalat l’augment de la pràctica esportiva, el treball del patronat per a l’esport base i les activitats dirigides per a majors, i l’enhorabona a tots els esportistes destacats i els clubs esportius que duen el nom d’Alcúdia allà on van.

Després  ha intervingut a la Gala de l’esport la campiona  d’Europa de Rugby,  Marta Lliteras  que ha parlat sobre la seva vida esportiva, plena de superacióñ consatant i  la seva lluita i treball per aconseguir els seus somnis, ha intervingut el batle d’Alcúdia Antoni Mir agraint les sentides i viscudies paraules que ha expressat l’esportista i la lliçó de vida que ha donat als assistents. El batle ha donat l’enhorabona als esportistes destacats i ha expressat que davant una caiguda ens hem d’aixecar, com ha expressat Marta Lliteras, i que Alcúdia respira esport, donant l’enhorabona també als familiars que estan al costat dels esportistes finalitzant amb un “endavant” Alcúdia.

9 de juny de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal / Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits