"Pa d'Aquí, forn i tradició"

/desenvolupament/ca/Imatges/pa-daqui.jpg

A Alcúdia segueix viva la iniciativa de la Marca col·lectiva “Pa d’Aquí, forn i tradició”.

Tots els forns i pastisseries del municipi d’Alcúdia segueixen promocionant la qualitat del seu producte a través de la marca “Pa d’Aquí, forn i tradició”. L’IDI i l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament d’Alcúdia, van iniciar aquesta campanya el mes d’abril de l’any passat. Actualment, l’Institut d’Innovació Empresarial ha fet un nou repartiment de 1.000 bosses de cel·lulosa a tots els punts de venda adherits a la campanya.

 

A Alcúdia els establiments que disposen del distintiu de la marca són: Forn de Can Torres, Forn de Can Corró, Pa Nord, Forn de Can Joan Serra, Forn de Can Tomàs i la Pastisseria Hermanos Barceló. Tots ells s’identifiquen amb el vinil “Pa d’Aquí, forn i tradició”. Amb aquest distintiu es pretén que el consumidor reconegui la marca amb pa de qualitat, tradicional i saludable.

 

Des de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament es segueix donant suport a tots els establiments adherits a la campanya i se’ls vol agrair la seva feina diària.

 

Per conèixer més  informació de la campanya podeu visitar el següent enllaç:  www.idi.es/index.php/ca/noticies-idi-caib-balears/hemeroteca/885-l-idi-impulsa-la-iniciativa-pa-d-aqui-amb-el-repartiment-de-275-000-bosses-entre-els-forns-adherits-a-la-marca

 

6 de febrer de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal / Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits