Butlletí de notícies de l'Àrea de Comerç de l'Ajuntament

El butlletí de notícies de l’Àrea de Comerç és un servei adreçat a tots els comerciants i empresaris del municipi. L’objectiu d’aquest servei és mantenir a tot el sector empresarial i econòmic del municipi informat sobre les subvencions, ajuts, accions formatives, campanyes, etc. que puguin ser del seu interès.

Amb aquest objectiu demanem a tots els comerciants i empresaris del municipi que es registrin al nostre butlletí.

Com registrar-se?

Entra al web de l’ajuntament d’Alcúdia (www.alcudia.net) i accedeix a l’àrea de comerç i desenvolupament local. Fes clic sobre la imatge: REGISTRA’T AQUÍ i emplena el formulari per facilitar-nos les teves dades personals i mantenir-te informat.

A través del formulari podeu seleccionar si desitgeu rebre la informació per correu electrònic o en paper. D’altra banda, si no podeu registrar-vos de forma electrònica ho podeu fer de forma presencial emplenant el formulari que us facilitarà l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament, ubicat a l’Auditori d’Alcúdia, Plç. Porta de Mallorca, 3. En tots els casos, per cancel·lar la subscripció o modificar les dades personals que ens heu facilitat només caldrà que envieu un correu electrònic a aodl@alcudia.net .

Volem que la informació arribi a tothom de forma ràpida i efectiva. Anima’t hi participa amb nosaltres!

17 d'agost de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal / Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits