Programa Comerç-Escola

/desenvolupament/ca/Imatges/imatge-noticia-m.jpg

Inici de les activitats del programa amb els alumnes de primer cicle dels col·legis d'Alcúdia.

Aquesta setmana s’inicien les activitats del programa Comerç-Escola.  Els nins i nines de primer cicle dels CEIP Porta des Moll, CEIP S’Albufera i Col·legi Nostra Senyora de la Consolació visitaran diferents comerços del centre d’Alcúdia amb l’objectiu de conèixer l’oferta del comerç minorista i despertar la vocació de nou botiguers, una possible sortida professional.

Un total de 146 nins i nines tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà les professions de forner/a, fuster/a, carnisser/a, botiguer/a, oftalmòleg/a, etc. Una experiència molt gratificant i enriquidora pels infants del nostre municipi.

El programa comerç – escola és una activitat del programa iComerç de l’Institut d’Innovació Empresarial, Conselleria de Treball, Comerç i Indústria. L’Àrea de Comerç de l’Ajuntament coordina les activitats d’aquest programa amb l’objectiu de fomentar la importància del comerç local i de proximitat.

La regidoria de comerç vol agrair la participació i resposta que ha tingut cada un dels centres educatius i, en especial, la col·laboració dels comerços que s’han ofert a participar al programa.

9 d'octubre de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal / Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits