Punt d'Informació a l'Empresa i el Comerç

/covid-19/ca/Imatges/PIEC.jpg

Alcúdia posa en marxa el PIEC, dins el pla de reactivació econòmica que prepara l'Ajuntament per activar després de l'estat d'alarma.

Alcúdia posa en marxa el PIEC, Punt d’informació a l’empresa i al comerç. Dins el pla de reactivació econòmica que prepara l’Ajuntament d’Alcúdia després de l’estat d’alarma per la COVID-19.

A partir de demà dijous, i mentre duri l’estat d’alarma començarà a funcionar no presencial telefònicament i per correu electrònic el PIEC, amb els següents objectius:

Esser punt d’informació per petites empreses, comerciants i autònoms.

Esser un suport per fer tràmits amb l’administració deraivats de la COVID-19.

Donar assessorament legal.

 

Així ho explicava el regidor de comerç Gabriel de Hevia: “El PIEC és una de les accions del pla de reactivació econòmica de l’Ajuntament d’Alcúdia, donar suport legal i jurídic, ajudar a tramitar,  i ser un punt d’informació per a les petites empreses, comerços, autònoms, per conèixer les ajudes que puguin disposar des de les administracions, donada la situació derivada dels efectes de l’estat d’alarma per la COVID-19”.

 

Per la seva banda, la batlessa Bàrbara Rebassa puntualitza que “des de l’equip de govern municipal, i amb tota la informació cap al consistori alcudienc i la ciutadania, estam treballant amb un pla de reactivació econòmica global, per després de l’estat d’alarma, conscients de les necessitats que tendrà el nostre municipi, a nivell de serveis socials, a nivell empresarial i laboral, per ser un municipi turístic, i donada la situació d’aturada generada pel coronavirus”.

 

Dubtes, preguntes, gestions a realitzar davant possibles ajudes aquests són els eixos del PIEC, que suposarà també des de l’àrea de comerç el reforç de personal expert amb matèria jurídica, per poder guiar als comerciants, petita empresa i autònoms que ho necessitin.

 

El punt d’informació a l’empresa i al comerç se podrà fer mentre duri l’estat d’alarma al núm. 971897119 i a piec@alcudia.net  i es podrà  contactar posteriorment a nivell presencial, quan sigui possible, tant a les oficines de comerç a l’edifici de Can Ramis, com a les oficines municipals de la Seu des Moll.

29 d'abril de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal / Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits