A Alcúdia cada dia es desifecten les zones de màxima afluència

/covid-19/ca/Imatges/voluntaris-m.jpg

Cada 3 dies tot el municipi queda desinfectat al complet Tasques de neteja i desinfecció des de l’ajuntament d’alcúdia amb un grup d’unes 20 persones amb agraïment als voluntaris

 

A través del departament de Serveis d’EMSA de l’Ajuntament d’Alcúdia s’informa que durant aquest estat d’alarma tot el municipi d’Alcúdia és desinfectat cada tres dies. Els llocs de més afluència com centre de salut, pac, residència, súpers, farmàcies, botigues d’alimentació, caixers es fa de manera diària. Les aceres i entrades a habitatges amb cotxes aparcats es fa la desinfecció amb mànigues i bombes de pressió i les voravies sense cotxes es fa la desinfecció amb tractors.

Així ho informen els regidors Domingo Bonnín i Martí Garcias, que donen les gràcies a la feina que fan diàriament les persones voluntàries que se sumen al grup de treballadors amb la feina diària de la neteja i desinfecció del municipi, un grup integrat per unes 20 persones.

S’està treballant en la desinfecció les zones metàl·liques de contenidors soterrats dues vegades cada dia.

A les 21 h darrera un dels camió de recollida de fems es fa la tasca de renta-contenidors,  amb neteja específica i desinfecció de contenidors.

A les 21h també surt un equip d’operaris i voluntaris integrat per:

Un equip amb motobomba i tres voluntaris amb motxilla que cada vespre desinfecta la residència, el Quarter de la policia local i els llocs més sensibles, també tres motobombes amb voluntaris a les zones d’urbanització amb major densitat de població i un tractor a les nits que és reforçat amb un altre durant el dia. Els tractorers formen part d’un borsí de voluntaris que van fent rotacions.

La tasca de neteja i desinfecció es duu a terme durant tot el dia a tot el municipi. L’horabaixa un altre equip reforça la neteja i desinfecció dels contenidors d'acer inoxidable i de fems. A l’horabaixa s’hi sumen membres de Protecció Civil i el grup de voluntaris.

 

14 d'abril de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal / Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits