Documents d'interès

 • BOE 16 de maig de 2020

  Orden SND/414/2020, de 16 de mayo, para la flexibilización de determinadas restricciones de ámbito nacional establecidas tras la declaración del estado de alarma en aplicación de la fase 2 del Plan para la transición hacia una nueva normalidad.

 • BOE 9 de maig de 2020

  Orden SND/399/2020, de 9 de mayo, para la flexibilización de determinadas restricciones de ámbito nacional, establecidas tras la declaración del estado de alarma en aplicación de la fase 1 del Plan para la transición hacia una nueva normalidad.

 • Anexo III. Cronograma Plan desescalada

  Cronograma orientativo para la transición hacia una nueva normalidad

 • Plan de desescalada

  Previsión orientativa para el levantamiento de las limitaciones de ambito nacional establecidas en el estado de alarma, en función de las fases de transición a una nueva normalidad

 • Horari d'atenció incidències ACASA

  Incidències relacionades amb la xarxa d'abastiment d'aigua potable

 • Mesures preses per l'ajuntament d'Alcúdia

  Mesures preses per fer front a la difícil situació provocada per la crisi sanitària del covid-19

Veure més

Els alcudiencs quedam a casa

Vivim circumstàncies molt especials, on la informació és fonamental. Com a batlessa vull agrair a totes i tots els alcudiencs la seva resposta davant aquesta situació. Són temps difícils però estau demostrant que ho estem fent bé, junts, seguint les indicacions i les mesures de seguretat, quedant a ca nostra i sent responsables.

Estem demostrant que totes i tots formam part d’Alcúdia i ens en sortirem. Tornarem a la platja, tornarem a recórrer els nostres carrers, tornarem a fer bauxa i a gaudir del nostre poble. Però ara hem de ser valents, i ho hem de fe bé, sense perdre de vista els lemes que s’ha popularitzat tant aquests dies: tot anirà bé, i sobretot, junts som més forts.

Des de l’Ajuntament d’Alcúdia, a través de les xarxes socials hem intentat que, en tot moment, tengueu tota la informació essencial en aquestes circumstàncies que ens ha tocat viure. Hem posat a la vostra disposició tant la informació pròpia de l’Ajuntament com la de les altres administracions com el Consell de Mallorca, el Govern de les Illes Balears i el Govern d’Espanya. La nostra intenció és , en tot moment, facilitar-vos l’accés a la informació que es presenta tan vital aquests dies.

Aprofit per saludar-vos i encoratjar-vos a seguir perquè hem de tenir molt clar que, entre totes i tots, superarem el que està passant. Però, de moment, quedam a ca nostra!

Notícies

Veure més

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal / Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits