Visita a les obres del pavelló d'esports

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/obres-m.jpg

Finançades pel Consell de Mallorca i l’Ajuntament d’Alcúdia. També s’ha visitat la Fundació Yannick i Ben Jakober que enguany celebra el seu vint-i-cinquè aniversari.

El conseller de cultura i esports del Consell, el vicepresident Francesc Miralles, amb la directora insular d’esports Margalida Portells han estat rebut avui migdia pel batle d’Alcúdia Antoni Mir, amb el regidor d’obres pròpies Joan Gaspar Vallori, a més d’altres regidors i regidores del govern municipal. L’objectiu ha estat visitar les obres de reparació de les pistes esportives del pavelló municipal d’esports, iniciades aquesta setmana, pel pavelló petit, el pavelló de la pista blava. Després es continuarà amb el pavelló principal del poliesportiu.

 

El pressupost d’adjudicació és 370.700,72 € (IVA inclòs) del qual un 43,83% està subvencionat per la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca, a través del Pla d’inversions en millores d’instal·lacions esportives municipals,  la qual cosa correspon a 162.465,46 €. L’aportació de l’Ajuntament d’Alcúdia ascendeix a 208.235,26 €. El termini d’execució és de 6 setmanes.

 

Les obres consisteixen en:

La substitució del paviment esportiu de la pista coberta que es troba en mal estat de conservació (1.104,00 m2).

Reforç dels murs de tancament de la pista coberta un pany de la qual va cedir per la pressió del vent i va haver de ser reconstruït. Es tracta de reforçar la resta per evitar que torni a succeir el mateix.

Substitució del paviment de parquet del pavelló poliesportiu. Aquest paviment es troba en mal estat a causa del pas del temps i l’acció de la humitat del subsol. Es col·locarà una membrana impermeabilitzant per evitar aquest problema en el futur. (1.276,32 m2).

 

Visita al Museu de Sa Bassa Blanca

 

Al migdia a més s’ha fet una visita al Museu de sa Bassa Blanca, amb el Conseller de cultura i esports Francesc Miralles, amb el regidor de cultura Pere Malondra, amb altres regidors de la corporació municipal, ja que enguany la Fundació Yannick i Ben Jakober celebra els seus 25 an

27 d'abril de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits