Signatura de convenis

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/socials-m.jpg

Signats els convenis de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alcúdia i Entitats Socials

El 29 de novembre, a migdia a l’Ajuntament d’Alcúdia s’ha dut a terme la signatura de convenis de col·laboració entre l’Ajuntament d’Alcúdia, tretze entitats i col·lectius que duen a terme tasques socials al municipi.

Hi han estat presents el batle d’Alcúdia Antoni Mir,  la regidora d’assumptes socials Agüi Lobo i els representants d’aquests tretze entitats que, fruit d’aquesta col·laboració en tasques socials han rebut un total d’uns 45.000 €. Són concretament aquestes entitats socials:

Associació de les persones majors del Port d’Alcúdia; Associació de la Tercera edat d’Alcúdia; Fundació Es Garrover; Gestora Projecte Home Son Morro; Projecte Home Balears; ASPANOB; ABDEM; Fons mallorquí de Solidaritat i Cooperació; PRODIS; Fundació Deixalles; AFAMA; i de Taxis adaptats de discapacitats.

La regidora d’assumptes social, sanitat i igualtat Agüi Lobo ha expressat que es tracta d’un petit gran esforç poder augmentar les partides i intentar ajudar a les entitats socials, i que ajuden dia a dia a l’Ajuntament als diversos àmbits socials.

 Ha expressat la feina que fan en benefici de la ciutadania i ha expressat el seu agraïment des de serveis socials.

El Batle d’Alcúdia Antoni Mir ha expressat a les entitats el seu agraïment amb la important feina que fan. S’ha referit a l’objectiu del municipi i de l’equip de govern en treballar a ajudar als discapacitats, a través del projecte Alcúdia per a tots,  a les persones que tenen problemes amb mobilitat reduïda amb un aspecte de necessitat important. S’ha referit que dins aquest món materialista des del govern municipal s’han de mostrar més humans. També el batle s’ha referit que  les associacions i organismes amb les quals col·labora l’Ajuntament fan una tasca molt important, envers l’ajuda a la ciutadania, la feina que es fa a nivell social. Ha expressat que s’ha de pensar amb el que es pot fer pels altres  i ha encoratjat a les associacions i entitats a seguir fent feina, cadascú dins la seva associació. Fent-los arribar el seu agraïment.

30 de novembre de 2018

Desarrollado por 3digits