Recepció dels joves participants a la tercera edició de la First Lego League

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/robotica1m.jpg

L'equip de Kalcudoku és un dels equips de robòtica aconseguiren el primer premi en valors.

RECEPCIÓ A L’AJUNTAMENT D’ALCÚDIA DELS JOVES PARTICIPANTS DE KALCUDOKU A LA TERCERA EDICIÓ DE LA FIRST LEGO LEAGUE CELEBRAT A LA UIB A FEBRER.

 

Un dels equips de robòtica aconseguiren el primer premi en valors.

 

 

 

Aquest dissabte día 9 de març l’Ajuntament d’Alcúdia ha rebut a la Sala als alumnes i al seu professor Ignacio Gámez, de Kalcudoku, després d’haver participar  el passat dissabte 16 de febrer, kalcudoku a dos equips a la 3ra Edició de la First Lego League. Enguany la competició va ser  “INTO ORBIT” i està ambientada en l'exploració de la Galàxia. En total d’Alcúdia han participat 11 alumnes entre 10 i 16 anys.

 

El batle d’Alcúdia Antoni Mir, acompanyat de la regidora d’educació Bàrbara Rebassa, a més d’altres regidors i regidores del consistori, els alumnes, el seu professor Ignacio Gámez, els seus pares i mares han donat la benvinguda als participants a les proves, que a més han duit la seva pròpia creació del robot-càpsula.

 

El batle Antoni Mir ha destacat la tasca que estan fent de cara a la seva preparació, a la seva formació. I els ha expressat que ell faran una Alcúdia millor i qui sap també podran esser qualque dia, dirigents del municipi. El professor Ignacio Gámez va agrair un any més el suport de l’Ajuntament i de les famílies i les empreses que han col.laborat amb el equips Kivaj i Kalcubotics. El professor els ha animat a “continuar cultivant aquesta ambició per ser millor persones, millors equips, i en el futur, professionals amb l’empenta necessària per solucionar els reptes”.

 

 

Per part dels alumnes també han donat les gràcies a Ignacio Gámez, i a la participació de tots, animant als més joves a continuar aconseguint mèrits. Els pares també han parlat de la motivitat setmanal dels seus fills a fer robòtica, i que malgrat les dificultats en el dia de la prova no varen defallir.

Aquesta competició consta de 3 proves:

1.* Disseny, construcció i programació d'un robot que ha de superar 15 missions ambientades a l'espai.

2.* Identificació d'un problema de l'exploració espacial i proposta de solució innovadora.

3.* Valors FLL: els equips han de demostrar com han treballat per aconseguir els objectius, amb respecte, inclusió, coopertició i aprenentatge.

 

Els dos projectes que varen treballar varen esser: 1. Càpsula per poder menjar aliments cruixents en micro-gravetat. Aquests aliments actualment són molt perillosos per la salut dels astronautes i  els components de la nau o estació espacial. Hem rebut el suport de *QUELY* que ens ha cobert el cost de fabricació d'un prototip funcional per poder menjar la primera quelita a l'espai. 2. Construcció d'una base lunar amb proposta tecnològica innovadora per protegir la base contra l'impacte de micrometeorits.

9 de març de 2019

Desarrollado por 3digits