Més de 4000 persones varen viure la Triennal del Sant Crist d'Alcúdia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/triennal-m.jpg

Amb un sol de justícia com és tradició han recorregut els carrers d'Alcúdia com cada 3 anys.

20 preveres amb el Bisbe de Mallorca Sebastià Taltavull i amb el Rector de la Parròquia d'Alcúdia Jordi Gaià han oficiat la Concelebració Eucarística, amb el cor parroquial , i la Coral de la gent gran d'Alcúdia.
Els preveres fills d'Alcúdia  han portat al Sant Crist, Felip Diez, Miquel Company, Joan Darder Britat  les paraules de Bartomeu Suau  i el fill adoptiu d'Alcúdia Bartomeu Català, amb més de 4000 persones de totes les edats que han mostrat amb la confraria del Sant Crist la seva devoció, recordant el miracle de l'Any 1507.
L'Ajuntament d'Alcúdia en ple ha presidit la Triennal, encapçalat per la batlessa Bàrbara Rebassa, amb els regidors i regidores  dels 8 grups polítics municipals, amb els diversos portantveus del Govern municipal, Domingo Bonnín , Tomàs Adrover i dels grups de l'oposició Fina Linares, Joan Sendín, Carme Garcia, Azahara Machado i Concepción Baleato.

Han assistit a la Triennal del Sant Crist, a l'Eucaristia i a la Processó, la presidenta del Govern de les Illes Balears Francina Armengol i la Presidenta del Consell de Mallorca Catalina Cladera.
Igualment han assistit altres representants polítics com els
Consellers del Consell, Jaume Tortella, Llorenç Galmés, Diputats del Parlament , Biel Company,  Josep Melià, Jorge Campos, juntament de Xisca Mora, diputada i batlessa de Porreres.
Altres representants hi eren presents com de Capitania Marítima Luis Sevillano, de Cap des Pinar Miguel Cano, de la Policia de l'Autoritat Portuària de la Guàrdia Civil i  de la Policia local d'Alcúdia amb els sots inspectors Abelardo Mesías i Joan Bennassar.
Tots ells amb la banda municipal d'Alcúdia, dirigida per Jaume Garcia han recorregut els carrers de la ciutat d'Alcúdia, un recorregut adornat amb branques de pi i el tradicional paperí.
Al final del recorregut s'ha venerat la Santa imatge del Sant Crist, amb el pible cantant els Goigs del Sant Crust i el Tedeum.
L'ajuntament d'Alcúdia ha habilitat un punt d'ombra i cadires a la Plaça de la Constitució per les persones impedides  o amb problemes de mobilitat.
Sortosament no hi ha hagut cap inciden, al llarg de l'acte que ha comptat amb el suport dels voluntaris de Protecció Civil.
Després de la tradicional Triennal del Sant Crist, avui vespre hi haurà el Concert de la Banda municipal de música dirigida per Jaume Garcia, i dedicada a Queen Simfònic i finalment el Piromusical. 

29 de juliol de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits