Lliurament de diplomes

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/DIPLOMA-M.jpg

Lliurament de diplomes als alumnes d'ESO de tres centres educatius d'Alcúdia participants a l'estudi de Maristany

Una cinquantena d’alumnes de quart d’ESO de l’IES Alcúdia, l’IES Port d’Alcúdia, així com també de Ntra. Sra. de la Consolació, participants en el projecte d’estudi de la zona  humida de Maristany i que comptaren amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcúdia a través de l’àrea de medi ambient.

Els alumnes participants, de 4art d’ESO dels tres centres educatius, varen tenir un reconeixement des de la Universitat de les Illes Balears, per la tasca duita a terme dins aquest projecte escolar en què hi ha participat els tres centres educatius de manera coordinada.

Al lliurament de diplomes hi ha estat presents tant el batle d’Alcúdia Antoni Mir, com el regidor de medi ambient Tomàs Adrover, companys regidors i regidores del consistori alcudienc, a més dels alumnes, així com les professores que han coordinat el projecte, Rosa Rodríguez de l’Ies Alcúdia, Maria Angeles del Pozuelo de Nostra Senyora de la Consolació, i Margalida Ballester de l’Ies Port d’Alcúdia, a més dels directors respectius dels seus centres, José Manuel Martínez, Salvador Piña, i Cristina Moyà, a més dels alumnes que han treballat amb el projecte, i dels seus respectius professors.

4 de juny de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits