Inici de les obres de demolició del tram de la murada caiguda

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/PHOTO-2018-11-26-13-14-50-m.jpg

Aquest dilluns 26 de novembre s’han iniciat les obres del demolició dels merlets i tasques per assegurar el tram de murada medieval que se va esbaldregar

Aquest dilluns 26 de novembre s’han iniciat les obres del demolició dels merlets i tasques per assegurar el tram de murada medieval que se va esbaldregar el passat mes de Setembre. Aquest projecte de demolició, una vegada aprovat el pla de seguretat, i signat l’acta de replanteig se desenvolupa a partir d’avui, la retirada dels merlets perillosos de dalt de la murada afectada. Té un pressupost de 6.500 € i un termini d’execució de dues setmanes aproximadament.

 

Des del departament d’obres pròpies ens informaven que avui de matí s’hi traslladava la maquinària, les barreres per acordonar la zona de feina. Hi eren a primera hora tant els tècnics de l’ajuntament, els responsables de l’empresa així com els regidors de l’ajuntament Joan.GasparVallori, Bàrbara Rebassa i Domingo Bonnín.

 

A primera hora també hi acudia el batle Antoni Mir, perquè aquesta és una de les obres que s’esperen dur a terme per evitar la perillositat dels merlets i després, una vegada acabat el projecte de demolició, poder obrir el camí de Ronda.

26 de novembre de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits