Entrega de diplomes

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/PQI-M.jpg

Entregats els diplomes als alumnes que han cursat el cicle formatiu PQI organitzat per l'Ajuntament d'Alcúdia

9 alumnes han finalitzat aquest cicle formatiu sobre auxiliar de manteniment d’elements estructurals i de recobriment de superfícies d’embarcacions esportives.

 

 

L’Auditori d’Alcúdia ha estat escenari de l’entrega dels diplomes als 9 alumnes que han finalitzat el cicle formatiu PQI, organitzat per part de l’àrea d’educació de l’Ajuntament d’Alcúdia, per tercer any consecutiu, dins la línia d’ajuts de la conselleria d’educació del Govern de les Illes. Es tracta del programa de qualificació professional d’auxiliar de manteniment d’elements estructurals i de recobriment de superfícies d’embarcacions esportives i d’esbarjo.

Amb l’assistència dels 9 alumnes que han finalitzat el cicle formatiu, s’ha comptat amb la presència de la batlessa Bàrbara Rebassa, amb la regidora d’educació Antònia Cànaves, així com altres membres regidors del govern municipal. Així mateix hi ha estat present la tècnica d’educació Carme Suárez, a més dels professors Pepe Cernuda i Manuel Hoyas, així com diverses de les empreses nàutiques col·laboradores amb el cicle formatiu PQI, per a la realització de les pràctiques de l’alumnat.

La tècnica d’educació Carme Suárez ha agraït l’assistència de les famílies i de l’atenció i dedicació dels alumnes participants.

Els professors Pepe Cernuda i Manuel Hoyas  han mostrat la seva satisfacció per tot el que han treballat i aconseguit els alumnes, amb el seu esforç.

La regidora d’educació Antònia Cànaves ha expressat que des de l’àrea d’educació se seguirà donant suport a aquest tipus de formació perquè dona l’oportunitat de formar-se i aprendre un ofici, i que és voluntat municipal de poder-ho seguir ofertant.

 

 

 

 

La batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa ha donat les gràcies i l’enhorabona a tots els alumnes que hi han participat, i a les seves famílies, ha remarcat que aquesta formació els dona l’oportunitat d’estudiar i aprendre una professió i trobar un camí per a tornar al món educatiu i convertir-se en bons professionals. També ha destacat la tasca de l’equip docent en un any amb unes circumstàncies complicades que els ha tocat viure, per mor de la covid-19. Per últim, ha agraït la col·laboració de les empreses nàutiques que han fet possible que els alumnes hi hagin pogut realitzar les seves pràctiques i ha subratllat que aquest tipus d’iniciatives han de seguir funcionant i donar oportunitat als joves de formar-se i lluitar pel seu futur.

1 de juliol de 2020

Desarrollado por 3digits