Donació del Circ Bover a Alcúdia Solidària

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/circ-m.jpg

El Circ Bover ha donat la recaptació de Circaire Expandit a l'associació Alcúdia Solidària. La quantitat de 2061,82€ es destinarà a ajudes socio-educatives a famílies del municipi.

El Circ Bover ha donat la recaptació de Circaire Expandit, de més de 2000 €, a Alcúdia solidària. Avui a migdia l’ajuntament d’Alcúdia, Circ Bover i Alcúdia Solidària ha realitzat una reunió i després l’entrega dels doblers recaptats durant les diverses funcions d’aquest estiu de la Mostra de Circ d’Alcúdia Circaire Covid-19  a Alcúdia Solidària. Així ens ho han informat des de l’àrea de cultura de l’Ajuntament d’Alcúdia. Així, Alcúdia solidària gestionarà  aquesta donació encaminada a ajudar a les persones i a les famílies vulnerables donada la situació per mor de la pandèmia de la covid-19 i aquestes ajudes aniran destinades a les necessitats sòcio-educatives de famílies del municipi.

A l’entrega hi ha estat presentats la batlessa d’Alcúdia, Bàrbara Rebassa amb la regidora de cultura Antònia Cànaves, la regidora de serveis socials Agüi Lobo, amb el tinent de batle Domingo Bonnín, així com els representants de Circ Bover, Tià Jordà, i d’Alcúdia solidària Josep Maria Alaminos, Polònia Ballester i Aina Rigo. Igualment hi ha assistit les tècniques  municipals de cultura Carme Suárez i de serveis socials Xesca Cerdà. Així  s’ha fet aquest acte d’entrega de la donació econòmica recollida a través de les entrades de les actuacions de Circaire Expandit, a més també d’una quantitat donada pel propi Circ Bover.

 

Des de Circ Bover, organitzadors de Circaire Expandit 2020  ja es va anunciar que els espectacles de pagament, el que es recaptàs es destinaria a Serveis Socials i així s’ha fet palès avui amb l’entrega de la quantitat de 2061,82 €, a Alcúdia solidària. D’aquesta manera s’ha volgut seguir amb la Cultura solidària en temps de pandèmia per mor de la Covid-19.

 

Tant des de l’Ajuntament, com des del Circ Bover, com des d’Alcúdia solidària s’ha agraït aquest gest que podrà ser positiu per aquelles famílies que passen per una situació difícil, a causa de la crisi sanitària, social i econòmica per mor de la pandèmia de la Covid-19.

 

5 de novembre de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits