Convocatòria de Premsa

L'Ajuntament d'Alcúdia celebra el Dia Internacional dels Museus. Presentació del “Museu Imaginari” creació a càrrec d’alumnes del municipi a més d’exposicions, presentació de llibres I jornada de portes obertes al Museu Monogràfic I Pol.lèntia.

Des de l’Ajuntament d’Alcúdia, a través de l’àrea de patrimoni, hi ha tot un seguit d’actes per a la celebració del dia internacional dels museus. Els actes  se centraran el dia  17 de maig dijous a Can Domenec I  divendres 18 de maig se celebrarà amb una jornada de portes obertes tant al Museu Monogràfic de Pol·lèntia i al jaciment Romà de Pol.lèntia de les 9:30h a les 20:30h . Enguany el lema “Museus hiperconectats”, nous enfocaments, nous públics

Serà divendres dia 18 de maig a partir de les 11h davant l’Ajuntament es durà a terme “ El Museu Imaginari”. És una proposta que l’Àrea de Patrimoni ha fet arribar als centres educatius i adreçada als alumnes de 4rt dels centres escolars. Així ens ho informà la regidora responsable Bàrbara Rebassa.

Hi participen alumnes 4rt de primària dels centres educatius de Nostra Senyora de la Consolació, s’Hort des Fassers i Porta des Moll, han estat treballant en la tria de peces per crear el seu propi museu I divendres l’explicaran al seu museu imaginari que es muntarà davant l’Ajuntament, I l’explicaran a les persones que passi pel carrer Major núm. 9.

 

Exposició d’Elisenda Pipió I presentació del llibre sobre Gabriel Alomar.

 

Dins els actes emmarcats dins el dia internacional dels Museus al Casal de Can Doménech s’organitzen aquestes activitats:

Dijous dia 17 de maig les 19h Inauguració de l’exposició “ORÍGENS” d’Elisenda Pipió al Hall de Can Domenec

Dijous 17 de maig a les 20h Presentació del llibre “Gabriel Alomar, pedagog, publicista, escriptor, poeta i polític” a càrrec Catalina Moner i de Jordi Pons Bosch, al primer pis de Can Domenec.

 

Els actes programats hi assistran tant el batle d’Alcúdia, Antoni Mir, com la regidora de patrimoni Bàrbara Rebassa, a més d’altres membres regidors de l’Ajuntament d’Alcúdia, a més de l’autora de l’exposició d’Elisenda Pipió, a més de Catalina Moner I Jordi Pons, entre d’altres.

17 de maig de 2018

Desarrollado por 3digits