Clausura del curs PQI 2017-2018

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/nautica-m.jpg

Lliurament dels diplomes als alumnes participants al curs PQI

Aquest dimecres 11 de juliol, a les 12h s'ha fet el lliurament de diplomes a la Sala de plens de l’Ajuntament d’Alcúdia, als alumnes que han finalitzat el curs PQI 2017-2018.

El curs 2017-18 PQI (Programa de Qualificació Inicial d’Auxiliar) de manteniment d’elements estructurals i de recobriment de superfícies d’embarcacions esportives i d’esbarjo, s’ha duit a terme a través de La Conselleria d’Educació i l’àrea d’educació de l’Ajuntament d’Alcúdia. S’ha comptat amb la col.laboració de l’àrea de benestar social de l’Ajuntament d’Alcúdia.

En total varen iniciar el curs 15 alumnes dels quals han finalitzat el curs 10 alumnes, entre 16 i 21 anys, procedents de l’Ies Alcúdia i Ies Port d’Alcúdia, i amb 1003 hores realitzades. Iniciaren el curs dia 9 d’octubre i han finalitzat dia 28 de juny, i 6 empreses dedicades a la nàutica Marina de Bonaire, Motonàutica Alcúdia, Motonàutica Mahon, Astilleros Alcúdia, Construcciones Navales Bennásar.

 

En presència del batle d’Alcúdia Antoni Mir, la regidora d’educació Bàrbara Rebassa, amb els alumnes I els professors del curs, Caterina Jaume i Pepe Cernuda,  a més del secretari de la corporació Joan Seguí,  la tècnica d’educació Carme Suárez. Igualment hi assistiran regidors I regidores del consistori alcudienc, a més d’empreses nàutiques on han fet les seves pràctiques.

La regidora d’educació Bàrbara Rebassa els ha donat la benvinguda, els ha mostrat la seva satisfacció perquè han fet el curs, i els animat a prosseguir.

El batle d’Alcúdia Antoni Mir, ha expressat als alumnes la seva satisfacció per la feina feta, per a la seva formació, els ha animat a seguit cap endavant, continuar lluitant, perquè es necessiten professionals, especialitzats, i que entre tots fan Alcúdia millor.

Després s’ha procedit a l’entrega dels diplomes als 10 alumnes que han finalitzat aquest curs PQI.

 

 

11 de juliol de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits