Celebrades les festes de Sant Jaume 2021

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/santjaume-m.jpg

Durant l'acte oficial celebrat el dia de Sant Jaume, se va proclamar Fill Predilecte l'alcudienc Antoni Maria Ques Ventayol

Celebrada a Alcúdia la festa del patró Sant Jaume. L'Ajuntament d'Alcúdia ha assistit als actes tradicionals, tant regidores i regidors de l'equip de govern com de grups de l'oposició. La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol així com consellers i autoritats militars, tingueren presència a l'acte central del dia de Sant jaume.

Actes tradicionals com l'acte religiós a la parròquia de Sant Jaume d'Alcúdia, amb l'assistència i els molts d'anys de la batlessa d'Alcúdia Bàrbara Rebassa a la ciutadania, així com el cant de l'himne d'Alcúdia.

També aquest Sant Jaume s'ha fet l'acte de proclamació de fill  predilecte a Antoni Maria Qués Ventayol, amb les paraules del regidor ponent Tomàs Adrover, la regidora fiscal Antònia Cànaves i el nebot Antoni Qués Cardell. 

Regidores i regidors del grups polítics municipals del govern, així com grups de l'oposició, a més del Batle de Sa Pobla, han assistit a l'acte religiós, així com de representants de Capitania Marítima, Ports de Balears i Jutjat de pau.

26 de juliol de 2021

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits