Activitats campanya comercial de Nadal

Per potenciar les compres al petit comerç i animar l’activitat comercial i social del municipi, es proposen diferents activitats per a tots els públics.

CAMPANYA COMERCIAL DE NADAL - ALCÚDIA 2021-2022


La campanya comercial de Nadal d’Alcúdia 2021-2022, organitzada per l’Àrea de Comerç i Promoció Econòmica, té com a objectiu incentivar el consum local i fidelitzar i captar nous clients, així com sensibilitzar al consumidor de la importància del comerç local i de proximitat.
Per potenciar les compres al petit comerç i animar l’activitat comercial i social del municipi, es proposen diferents activitats per a tots els públics.
Qui es pot adherir a la campanya?
A la campanya s’hi poden adherir tots els comerciants i empresariat del municipi d’Alcúdia. Qui vulgui adherir-se a la campanya haurà d’inscriure’s emplenant el següent formulari indicant les activitats de la campanya a les quals vol participar: https://bit.ly/3GJuqjJ
El termini per adherir-se a la campanya finalitza dia 15 de novembre (inclòs).
La campanya s’inicia dia 3 de desembre de 2021, coincidint amb l’encesa de llums de Nadal, i finalitza dia 6 de gener de 2022.


ACTIVITATS PROMOCIONALS:


BLACK FRIDAY
Coincidint amb el cap de setmana del “Black Friday”, s’organitzaran activitats infantils als carrers d’Alcúdia i Port d’Alcúdia amb les que s’animarà l’ambient del poble. Es difondrà un cartell informatiu amb les activitats que es duran a terme.
La intenció de l’Ajuntament és avivar l’ambient del carrer i animar al ciutadans a que realitzin les seves compres al comerç local.


ENCESA DE LLUMS DE NADAL
Dia 3 de desembre de 2021 es portarà a terme la tradicional encesa de llums de Nadal a la Porta del Moll, on es podrà gaudir d’un vídeomapping, una projecció d’imatges animades en moviment acompanyades de música. Posteriorment es celebrarà una xocolatada amb ensaïmades.


MERCADET DE NADAL
Amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local, fomentar les compres nadalenques i fer partícips a tots els ciutadans del municipi, s’organitza un mercadet de Nadal dissabte dia 11 de desembre al Port d’Alcúdia (Passeig Marítim) i dissabte dia 18 de desembre a Alcúdia (Porta del Moll).

L’horari dels mercadets de Nadal serà de 17.00 hores a les 22.00 hores
Per animar l’ambient nadalenc el mercadet estarà format per diferents parades alternant restauració, comerç, alimentació i empreses vàries, així com també hi haurà animació infantil i musical.
L’Ajuntament posa a disposició de tots els participants una carpa de 3 x 3 metres amb punt de llum i decoració, totalment gratuït.
Els comerços que vulguin participar amb un estand al mercadet de Nadal es comprometen a:
- Participar en els 2 mercadets, el dia 11 de desembre al Port d’Alcúdia i dia 18 de desembre a Alcúdia.
- Realitzar el muntatge de l’estand a les 16 hores i el desmuntatge a les 22 hores a cada un dels mercadets.
- Es comprometen a fer difusió a les seves xarxes socials.
- Complir els horaris de muntatge i desmuntatge així com les altres indicacions que es puguin donar per part de l’Ajuntament d’Alcúdia.


CAMPANYA COMERCIAL RASCA I GUANYA / “AQUEST NADAL PENSA AMB ELS PETITS”.
L’Ajuntament d’Alcúdia organitza, com és tradició durant les festes de Nadal, una campanya de dinamització comercial per animar a la població a fer les compres al comerç local del municipi.
Els comerços que vulguin participar d’aquesta campanya s’han d’adherir fins al 15 de novembre mitjançant el formulari realitzat a tal efecte per l’àrea de Comerç: https://bit.ly/3GJuqjJ
Per formalitzar l’adhesió a aquesta activitat els comerços i serveis han de fer entrega d’un val descompte o regal a l’Àrea de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament. L’entrega del val descompte o regal es farà a l’Ajuntament d’Alcúdia “La Sala” (c/ Major, nº 9, 1r pis) fins, com a màxim, dia 29 de novembre.
Tots els establiments adherits a la campanya rebran:
- 200 paperetes “rasca i guanya”.
- 1 cartell informatiu amb el llistat dels comerços i establiments participants. Aquest cartell podrà estar exposat on el comerciant consideri oportú: aparador, interior del comerç, etc.
- 1 distintiu de la campanya: haurà d’estar col·locat a l’aparador o a l’entrada de l’establiment.
- Es donaran bosses de tela de la campanya.
Els comerços adherits a la campanya es comprometen a:
- Entregar als seus clients un o més “rasca i guanya” en funció de l’import de la compra realitzada (import mínim de compra 10€) i sempre i quan no s’hagin esgotat les existències de rasca a l’establiment, en aquest cas el client no tindrà dret a rebre la papereta rasca, ni cap altre tipus de compensació.
- Els “rasca i guanya” premiats només es podran bescanviar a l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament i els premis consistiran en vals descompte o regals que han aportat cada un dels establiments adherits.
- Els “rasca i guanya” premiats han d’indicar la data, firma i segell de l’establiment que ha fet d’entrega d’aquest.
- Els rasca premiats quedaran en poder de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament.
- No s’acceptaran rasca premiats a partir del 31 de gener de 2022.
- No s’acceptaran targetes trencades o fotocopiades.
- Els premis no podran ser objecte de canvi, alteració o compensació econòmica.
- Data límit per bescanviar els tiquets premiats: 31 de gener de 2022.


VÍDEO PROMOCIONAL CAMPANYA DE NADAL “AQUEST NADAL PENSA AMB ELS PETITS”.
L’Ajuntament d’Alcúdia posarà en marxa un vídeo promocional per fomentar el consum als establiments comercials coincidint amb les festes de Nadal. Amb el missatge “Aquest Nadal pensa amb els petits” es vol animar a tots els veïns i veïnes del municipi a donar suport al comerç de proximitat i a tenir en compte tota la oferta comercial d’Alcúdia.
Tan sols podran participar i sortir al vídeo promocional tots aquells comerços que participin a la campanya de rasca i guanya.


CONCURS D’APARADORS DE NADAL
Per ambientar de Nadal la zona comercial i amb el principal objectiu d’implicar i promoure el comerç local en les activitats que es duen a terme en la campanya de Nadal 2021-2022, es durà a terme un concurs de les millors decoracions d’aparadors, amb temàtica nadalenca, entre els establiments del municipi que hi participin. Els guanyadors del concurs rebran uns premis econòmics.
La normativa que regirà aquest concurs es determinarà pròximament a les bases reguladores.


ACCEPTACIÓ DE LES BASES: les bases de la campanya estan a disposició de qualsevol interessat a l’oficina de l’Àrea de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alcúdia, ubicat a l’Ajuntament d’Alcúdia (1r pis), i a través de la pàgina web: www.alcudia.net
Tots els participants, pel simple fet de la participació a la campanya, accepten totalment les condicions d’aquestes bases.
L’Ajuntament es reserva el dret d’eliminar a qualsevol participant que alteri o inutilitzi el bon funcionament i el transcurs normal i reglamentari de la campanya.

4 de novembre de 2021

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits