XIV Fira de la nàutica i mostra gastronòmica de la sípia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/Sipia2019.JPG

Presentat el programa de la XIV Fira de la nàutica i mostra gastronòmica de la sípia al Port d'Alcúdia 12,13 i 14 d'abril

A la Plaça de sa Quarantena al Port d’Alcúdia s’ha duit a terme la presentació del programa de les activitats de la fira de la nàutica i mostra gastronòmica de la sípia que s’ha de celebrar el cap de setmana del 12,13 i 14 d’abril.

 Amb l’entrega de l’obsequi per part de l’ajuntament d’Alcúdia a les empreses col.laboradores, restaurants i esxpositors nàutics, a les entitats i institucions que hii participen i amb un tast d’una selecció de plats de sípia s’ha presentat el programa de les activitats lúdiques, culturals, musicals, nàutiques i gastronòmiques que hi haurà al llarg de tot un cap de setmana.

 La regidora de fires i mercats Cati Pericàs ha donat les gràcies a totes les persones que fan possible la fira de la nàutica i de la sípia, els participants a les diverses activitats, i ha destacat que han estat dos mesos de feina intensos. Ha donat les  gràcies a tot l’equip, de l’àrea de fires i mercats. La regidora de fires i mercats Cati Pericàs ha desitjat que se tengui bon temps, i que la fira estarà oberta  a molts de visitants.

 El batle d’Alcúdia Antoni Mir ha expressat que donat les gràcies per participar a la catorzena edició. Ha donat  les gràcies a la quarentena de restaurants, a la més de trentena d’expositors nàutics,. Ha destacat que es tracta d’una fira completa, que combina part de restauració, part de náutica i també el comerç i entre tots fan que Alcudia sigui més gran i millor. El batle Antoni Mir ha dit que la fira del Port d’Alcúdia és  fira de referència, ja consolidada. Ha destacat la importancia de les fires temàtiques, ha agraït als regidors i regidores i a l’equip de l’àrea de fires i mercats i a la seva regidora la feina realitzada . Ha reiterat les disculpes als ciutadans del Moll, per les molèsties de les obres, però que són obres per millorar. Ha dit que “Per poder recollir s’ha de sembrar”. S’espera que l’any que ve es faci el tram del C. Enginyer Gabriel Roca per part de Port de Balears, i que per ser els millor no s’ha de baixar els braçaos. Fent feina amb equip i amb el nom d’Alcúdia per endavant. Ha donat novament les gràcies per la participació i amb la millota any rera any als restauradors I als expositors nàutics, amb agraïments  a la regidora Cati Pericàs I a tot el consistori.

5 d'abril de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits