Signatura de convenis a l'Ajuntament

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/convenis-m.jpg

Signats els convenis entre l'Ajuntament d'Alcúdia i un total d'11 entitats socials col·laboradores

L’ajuntament d’Alcúdia i 11 entitats socials han duit a terme la signatura dels convenis entre l’Ajuntament d’Alcúdia i entitats socials col·laboradores. Així la signatura s’ha duit a terme a la Sala de plens de l’Ajuntament d’Alcúdia, amb presència del batle d’Alcúdia Antoni Mir, la regidora de benestar social Aguas Santas Lobo, i amb els representants de les diverses entitats i associacions, amb les quals l’Ajuntament ha signat el conveni de col·laboració amb diverses aportacions amb l’objectiu de dur a terme els seus serveis socials envers dels ciutadans i ciutadanes d’Alcúdia. Així, fruit d’aquests convenis avui signats les diverses entitats reben les seves respectives aportacions-subvencions, que suposa uns 40.000 €.

 

Concretament, les entitats són ASSOCIACIÓ DE LES PERSONES MAJORS DEL PORT D’ALCÚDIA, ASSOCIACIÓ TERCERA EDAT ALCÚDIA, LA SONRISA MÉDICA, PROJECTE HOME, PRODIS, GESTORA PROJECTE HOME, FUNDACIÓ ES GARROVER, FUNDACIÓ DEIXALLES, FONS MALLORQUÍ, ASPANOB i ABDEM.

 

Avui dilluns, una representació  d’aquestes entitats, amb el batle d’Alcúdia Antoni Mir, amb la regidora d’assumptes socials Agüi Lobo, i a davant el secretari de la Corporació Municipal Joan Seguí, han procedit a signar els corresponents convenis.

La regidora de benestar social,sanitat i igualtat Agüi Lobo ha donat les gràcies a les associacions per la seva tasca, pel compromís amb els usuaris amb diferents problemàtiques, i que és un orgull i un plaer de de la Sala poder col.laborar amb aquestes entitats social i que espera en un futur poder ampliar l‘aportació.

 

El batle d’Alcúdia Antoni Mir els ha agraït la tasca que desenvolupen en bé dels ciutadans i ciutadanes i que la col.laboració pugui continuar, ha recordat que mai és suficient el que es destina, i que són associacions que s’ho mereixen. Els ha animat a continuar amb la feina cap als necessitats i els ha econratjat a no defallir, per la importància de la tasca social que duen a terme.

 

Després s’ha procedit a signar els respectius convenis de col.laboració entre Ajuntament d’Alcúdia i entitats socials.

20 de novembre de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits