Signat el conveni entre l’Ajuntament d’Alcúdia i Nirvana Ironman 70.3 Mallorca

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/A-M.jpg

La prova internacional queda garantida fins a 2019

Alcúdia, 04 d’abril de 2017. L’Ajuntament d’Alcúdia ha acordat amb l’empresa Ironman la realització d’aquesta prova durant els anys 2017-2018-2019. El batle d’Alcúdia, Antoni Mir, juntament amb el regidor de turisme, Joan Gaspar Vallori, han firmat el conveni que garanteix l’esdeveniment turístic-esportiu amb el director regional Spain IRONMAN, Erwin Dokter; el director gerent Spain IRONMAN; Agustí Pérez, i el director IRONMAN 70.3 Mallorca - Alcúdia, David Thompson.

El regidor de turisme, Joan Gaspar Vallori, ha destacat que des del 2011 s’està duent a terme aquesta prova esportiva i que és una satisfacció que enguany s’hagi firmat aquest conveni que garanteix la prova fins al 2019. Vallori ha expressat que Ironman 70.3 situa a Alcúdia com a destinació puntera d’esports i així venen atletes a preparar aquí la temporada.

El director gerent Spain IRONMAN, Agustí Pérez, ha matisat que és un orgull la firma d’aquest conveni, ja que és una oportunitat per poder acollir un esdeveniment amb tanta participació i aconsegueix col·locar a Alcúdia com a referent turístic.

Per altra part,  el director regional Spain IRONMAN, Erwin Dokter, ha destacat que de totes les proves Ironman que es realitzen arreu del món, la d’Alcúdia és la que té més participants i això els hi serveix d’exemple a les altres destinacions, ja que els atletes no sols competeixen, si no que també es queden a entrenar. Dokter ha expressat la seva voluntat de seguir fent feina i que se celebri l’Ironman a Alcúdia.

Finalment el batle d’Alcúdia, Antoni Mir, ha mostrat satisfacció que Alcúdia i Mallorca es converteixin amb un referent i que cada any se seguirà fent feina per garantir aquesta prova esportiva.

La prova Ironman 70.3 se celebrarà el pròxim dia 13 de maig i ja compta amb una participació límit de 3.600 inscrits. Aquest esdeveniment turístic-esportiu té un impacte econòmic de 9 milions d’euros pel municipi d’Alcúdia.

4 d'abril de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits