Seatrade Cruise Global

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/sea-m.jpg

Alcúdia és present a la Seatrade Cruise Global a Florida

Alcúdia, 16 de març de 2017. L’Ajuntament d’Alcúdia, amb el regidor de turisme Joan Gaspar Vallori, és present a la fira dedicada al turisme de creuer, la Seatrade Cruise Global, que se celebra fins avui dijous 16 de març a Fort Laudardale, a Florida Estats Units.

Des de Florida el regidor de turisme ha expressat que per a l’any 2018,  estan prevists 8 escales al Port d’Alcúdia. A més, el regidor ha expressat que s’aprofita l’estada a la fira per a mantenir reunions amb companyies petites, tenint en compte les possibilitats del Port d’Alcúdia, perquè hi facin escales embarcacions de petita i mitjana eslora, de fins a 210 metres. Així, el regidor ha mantingut reunions amb companyies com Windstar, Crystal Cruises, Azamara, Silver Sea, i Seadream, explicant-los que des de l’Ajuntament d’Alcúdia se dóna la benvinguda als passatgers, amb un punt d’informació turística per als visitants, perquè coneguin el municipi.

Recorda el regidor de turisme de l’Ajuntament d’Alcúdia la valoració que té el Port d’Alcúdia per a la seva proximitat amb el centre històric i amb la platja i que la tendència segueix essent positiva per al Port d’Alcúdia, amb el turisme de creuer d’alt poder adquisitiu, amb una mitja d’uns 600 € per nit.

Entre les novetats, per altra banda, també s’ha anunciat la cancel·lació de 8 trajectes, per aquest 2017, per part del Corinthian, que va reestructurar la seva ruta. Per tant a 2017 seran 6 escales.

A més de les reunions amb representants consignataris de companyies de creuer que potencialment puguin contemplar el Port d’Alcúdia dins les seves rutes J.G.Vallori ha posat de manifest que a la fira de creuers l’Ajuntament d’Alcúdia aprofita per a fer promoció de tots els productes turístics, sol i platja, cultura, patrimoni, turisme esportiu així com  turisme de natura i ornitològic. A part del servei d’informació turística; s’intenten cobrir les sol·licituds especials que demanen tant consignataris com les companyies de creuers. El regidor de turisme qualifica Alcúdia de “multiproducte” a nivell turístic, tenint en compte també que aquest 2017 s’ha començat a treballar amb el segment turístic de persones amb discapacitat “Alcúdia per a tots”.

Alcúdia ja va iniciar la promoció del municipi en matèria de turisme de creuer a la passada legislatura i en l’actualitat se segueix amb la difusió d’aquest producte turístic.

16 de març de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits