Reunió informativa sobre habitatges vacacionals

Programada reunió informativa a l'Auditori d'Alcúdia sobre habitatges vacacionals i zonificació del lloguer turístic oberta a tothom.


Aquest pròxim dimecres dia 14 de febrer a les 19h. l’Auditori d’Alcúdia serà escenari de la reunió informativa sobre habitatges vacacionals i zonificació del lloguer turístic oberta a la ciutadania. Es comptarà amb la presència de Miquel Ensenyat, president del Consell de Mallorca,  i Mercedes Garrido, Consellera de territori del Consell, per explicar als assistents l’aprovació inicial duita a terme  pel Ple del Consell, sobre habitatges vacacionals i zonificació del lloguer turístics.
Des del Consell de Mallorca, i a l’Auditori d’Alcúdia, i oberta a la ciutadania,  s’explicarà el contingut de la delimitació provisional de les zones aptes per a la comercialització de les estades turístiques en habitatges d’ús residencial, perquè la ciutadania pugui  conèixer de primera mà l’aprovació inicial del Ple del Consell sobre la regulació en matèria de habitatges vacacionals i zonificació del lloguer turístic. Hi assistirà el batle d’Alcúdia Antoni Mir, així com altres membres regidors de la corporació municipal, així com del Consell.

13 de febrer de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits