Reunió al Ministeri de Medi Ambient

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/agri-m.jpg

Reunió de l’Ajuntament d’Alcúdia i el Ministeri de Medi Ambient per tractar qüestions relacionades amb el municipi

La reunió va girar entorn de la sol·licitud de la concessió dels balnearis de platja i dels desperfectes a la platja i a la zona dels Llacs.

Alcúdia, 10 de març de 2017. Dijous 9 de març es va dur a terme una reunió a Madrid entre representants de l’Ajuntament d’Alcúdia i el Ministeri d’agricultura i pesca, alimentació i medi ambient del Govern Central, per a tractar els temes en relació als balnearis de platja i desperfectes a la platja i a la zona dels Llacs.

A la reunió hi varen assistir, la directora general de sostenibilitat de la costa i la mar, Raquel Orts, el subdirector de costa, Angel Muñoz, la subdirectora del mar, Itziar Martín, el batle d’Alcúdia, Antoni Mir, a més dels tinents de batle, Pere Malondra, Joana Maria Bennàssar i Joan Gaspar Vallori.

En el si de la reunió es parlà sobre el projecte del 2010 que l’Ajuntament d’Alcúdia havia presentat la sol·licitud de la concessió dels quioscos i balnearis de platja. Des del Ministeri s’expressà que es coneixia el tema, però en aquells moments el projecte no complia amb la normativa. Però en el 2013 s’hi introduïren canvis a la normativa, i que ara es podria tornar a estudiar el projecte, i en un termini d’un any en tindrien resposta.

Des de l’Ajuntament es pretén poder disposar la concessió per així treure-ho a subhasta per un termini suficient d’anys amb l’objectiu que pugui revertir amb la modernització dels quioscos i balnearis de platja.

Un altre dels temes que exposaren els responsables polítics de l’Ajuntament d’Alcúdia a la Direcció general de sostenibilitat, costa i mar del Ministeri, va ser sobre els desperfectes dels temporals de desembre i gener, aportant documentació i fotografies de la zona de llacs. Des del Ministeri explicaren que ja hi ha una quantia habilitada dins l’anomenat “Fons d’Emergència” destinada a Alcúdia i que pròximament s’informarà a l’Ajuntament.

El batle d’Alcúdia Antoni Mir, igual que tots els responsables polítics de l’Ajuntament que assistiren a la reunió, s’han mostrat satisfets per la línia de diàleg que s’ha establert entre Ajuntament i Ministeri, i han valorat positivament les converses d’ahir a Madrid.

10 de març de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits