Repoblació d'arbres al Puig de Sant Martí

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/repobla-m.jpg

Amb col.laboració entre la Conselleria de Medi Ambient i l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament i la participació dels escolars d'Alcúdia.

Iniciada la repoblació del Puig de Sant Martí a Alcúdia, una acció amb escolars  que es duu a terme a través de la col.laboració entre l’àrea de medi ambient de l’Ajuntament i la Conselleria de medi ambient.  Segons ens informava el regidor de medi ambient Tomàs Adrover aquest passat dilluns varen esser un grup d’alumnes de 6è Curs de Primària del Col.legi Públic Porta des Moll, uns 54 nins, i varen comptar amb la col.laboració del personal de Xarxa Natura, departament que pertany a la Conselleria de medi ambient del Govern Balear, i amb l’àrea de medi ambient de l’Ajuntament d’Alcúdia, i plantaren espècies autòctones com l' Alzina, l' Ullastre i el pi.

 En properes setmanes seguiran aquestes tasques amb la reforestació del Puig de Sant Martí i amb la col.laboració de grups d’alumnes de l’Ies Port d’Alcúdia, i l’Ies Alcúdia, alumnes de 4d’Eso que cursen biologia.

L’àrea on es durà a terme aquesta repoblació és d’unes 5 hectàrees, que va ser afectada fa més d’una década per un incendi forestal, a la zona del camí del Puig de Sant Martí.

4 de desembre de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits