Presentats dos FamTrips turístics per aquest octubre

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/fan-m.jpg

Un total de 16 persones coneixeran Alcúdia i realitzaran visites culturals i patrimonials

Alcúdia, 11 d’octubre de 2017 L’Ajuntament d’Alcúdia, a través de l’àrea de turisme, ha presentat els dos FamTrips turístics que es faran aquestes pròximes setmanes. A l’acte hi ha assistit el batle d’Alcúdia, Antoni Mir, el regidor de turisme, Joan Gaspar Vallori, el tinent de batle, Pere Malondra, a més d’altres regidors del govern municipal, així com Margalida Socias, de JS Hotels.

El regidor de turisme, Joan Gaspar Vallori, ha explicat que el primer FamTrip comptarà amb la presència de 9 periodistes, bloguers i influencers de diverses nacionalitats (alemanys, suecs, anglesos) que vendran del 13 al 15 d’octubre i realitzaran visites culturals i patrimonials. El segon Famtrip es troba dins el projecte per a discapacitats “Alcúdia per a tots” i venen 7 persones procedents d’Alemanya, Anglaterra i Espanya que són bloguers, treballen per agències i touroperadors. Vallori ha destacat que amb aquests FamTrips tenen l’objectiu de promocionar Alcúdia i Port d’Alcúdia ressaltant la part cultural i patrimonial. El regidor de turisme ha agraït el suport de l’ATB que ha subvencionat una part d’aquestes activitats.

El primer tinent de batle, Pere Malondra, ha destacat que és necessari posar en valor el patrimoni d’Alcúdia i ha agraït al regidor de turisme la feina que du a terme amb l’objectiu d’allargar la temporada turística.

Per la seva part, el batle d’Alcúdia Antoni Mir ha explicat que la promoció turística canvia molt i Alcúdia ha d’estar a primera línia per ser capdavantera a Mallorca. Mir ha destacat que s’han d’aprofitar les xarxes socials per donar a conèixer i promocionar Alcúdia.

El primer FamTrip està previst de dia 13 a dia 15 d’octubre i són convidats bloguers, instagramers i periodistes digitals, entesos amb cultura, patrimoni, gastronomia i que visitaran diversos indrets del municipi al llarg d’aquests tres dies. Realitzaran diverses activitats com visites al centre històric d’Alcúdia, Museu Sa Bassa Blanca, Pollentia i el celler Son Simó Vell i la fàbrica d’Oli Solivelles, aíxi com la Cerveza artesana d’Alcúdia Beerlovers on els alumnes de formació professional de l’IES Alcúdia els hi prepararan un sopar. També aniran als establiments de restauració com el Restaurant Mirador de la Victòria, restaurant Miramar i El Jardín.

El segon Famtrip serà del  16 al 19 d’octubre en aquest cas per a agències, touroperadors i periodistes especialitzats en turisme per discapacitats. Al llarg de la seva estada al municipi, realitzaran una ruta pel centre històric, Pollentia, la zona humida de Maristany, excursió fins al Coll Baix, a més de visita a la Fundació Yanick i Ben Jakober i Museu de Sa Bassa Blanca, a més de tast de productes d’Alcúdia.

 

11 d'octubre de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits