Presentada la VII Cursa de Muntanya Talaia K-20

/patronat/ca/documentos/imatges_noticies/k20-m.jpg

Aquesta cursa és la primera de la temporada i serà puntuable pel campionat de Balears

presentació de la cursa de muntanya Talaia K-20, aquesta any 2017 arriba a la setena edició. Enguany hi ha un total de 500 inscrits, i a més es la primera de la temporada d’enguany i serà puntuable pel campionat de balears de muntanya.

 

Una de les novetats enguany és l’inici de la cursa, a més de la meta, que se farà per primera vegada a la Plaça de la Constitució, el proper dissabte dia 11 de Febrer a les 9.30h, està organitzada per el Club de Muntanya i l’Ajuntament d’Alcúdia, amb la col·laboració del Patronat d’Esports Municipal i la  Federació Balear de Muntanya.

 

A la presentació hi han estat presents el Batle d’Alcúdia Sr. Antoni Mir Llabrés, el Regidor d’Esports Joaquín Cantalapiedra, els Srs. Bartomeu Llompart i Xim López, a més de Pau Fuster, en representació del Club  de Muntanya d’Alcúdia, a més dels regidors Juan Gaspar Vallori, Tomàs Adrover i la regidora  Catalina Juan.

 

El Regidor d’Esports Joaquín Cantalapiedra ha explicat que es tracta d’una cursa consolidada dins el calendari de les curses de muntanya, amb una inscripció totalment plena, ha agraït la col·laboració de voluntaris, Policia Local, Protecció civil, pel suport a aquesta cursa i a la feina del club de muntanya d’Alcúdia i ha expressat el desig que la cursa sigui una festa.

 

El Sr. Tomeu Llompart, del Club muntanya d’Alcúdia  ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcúdia, del Patronat municipal d’esports. Ha comentat la novetat enguany per dinamitzar el municipi, a la Plaça de la Constitució, al centre d’Alcúdia, sortida i meta. Ha expressat que la cursa es farà per camins fitats, i que mantén el seu grau d’exigència i això suposa una gran importància a nivell físic i tècnic. I ha recalcat la gran participació, uns 500 corredors, ja que és la primera prova puntuable del campionat de Balears.

 

Per últim, el Batle d’Alcúdia Antoni Mir,  ha donat les gràcies a totes les persones que fan possible aquesta cursa, a la iniciativa del Club de muntanya d’Alcúdia, i a la importància que té també sortir i arribar a la Plaça de la Constitució que això reverteix en bé del municipi. També ha posat de manifest l’atractiu paisatgístic que suposa la pujada a s’Atalaia. El batle ha recalcat, per altra banda, que aquest tipus de curses esportives s’ha de continuar fent, perquè redunden en bé d’Alcúdia.

 

La VII edició de la Talaia K 20 tendrà lloc aquest pròxim 11 de febrer, dissabte que ve,  a les 9.30h, i a la sortida hi seran presents el batle d’Alcúdia i el Regidor d’Esports, a la Plaça de la Constitució.

 

L’arribada a meta del primer esportista està prevista aproximadament a les 11,30h. I l’entrega de trofeus a les diverses categories es durà a terme dissabte 11 de febrer a les 12,30h. Davant l’Ajuntament d’Alcúdia.

 

 Més informació a través de www.elitechip.net

9 de febrer de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits