Presentada la Guia Turística Infantil "Alcúdia més que platges"

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/guia1-m.jpg

La guia ha estat realitzada per alumnes de l'IES Port d'Alcúdia i editada per l'Ajuntament d'Alcúdia

Durant el curs 2016-2017 el curs de primer d’ESO de l’IES Port d’Alcúdia dugueren a terme l’elaboració de la guia turística infantil “Alcúdia més que platges”. Avui és una realitat després que hagi estat editada a través de l’Ajuntament d’Alcúdia, amb la col.laboració entre dues àrees, medi ambient i patrimoni. Els alumnes, que enguany ja estan a segon d’ESO, acompanyats d’altres alumnes del centre de l’IES Port d’Alcúdia han explicat el procés d’elaboració de la guia, el treball en equip, la recerca, el disseny, la tria dels temes, la part estètica i artística, i les visites i sortides als espais mediambientals i patrimonials històrics emblemàtics d’Alcúdia i inclosos a aquesta guia infantil “Alcúdia més que platges”.

Ara la guia és una realitat aquest mes de gener i que a l’estiu de 2018 estarà a disposició de les oficines d’informació turístiques d’Alcúdia i del Port d’Alcúdia a disposició dels turistes, visitants i també als residents. La guia ha estat editada per l’Ajuntament d’Alcúdia recollint la idea d’aquest grup d’alumnes, i en quatre idiomes, català i castellà(que prepararen els propis alumnes) i anglès i alemany (preparat des de l’Ajuntament).

A l’Auditori d’Alcúdia avui han assistit tant professors com alumnes de l’IES Port d’Alcúdia, els autors i autores de la guia turística infantil. S’ha comptat amb la representació institucional de l’Ajuntament d’Alcúdia, encapçalats pel batle d’Alcúdia Antoni Mir, els regidors de medi ambient Tomàs Adrover I de patrimoni Bàrbara Rebassa, així com altres regidors de la corporació municipal que han volgut assistir a aquesta presentació . Així mateix de l’IES Port d’Alcúdia hi ha estat presents la directora de l’Institut IES Port d’Alcúdia, Cristina Moyà, a més d’altres membres del cos docent com la cap d’estudis Eulalia Carbonell,  amb l’assistència  d’uns 90 alumnes del centre.

Després que els propis alumnes han donat  a conèixer els continguts d’aquesta guia  infantil, mediambiental i patrimonial, amb un power point, i fent una explicació d’elaboració i dels objectius pedagògics treballats,  han donat la primera guia al batle d’Alcúdia Antoni Mir el qual els ha donat l’enhorabona i l’agraïment per la idea i la feina feta, que considera molt útil, per als nins i nines del municipi i per als  nins i nines turistes que ens visitin, i que sen podran dur al seu país d’origen ja que és un recull dels atractius mediambientals i patrimonials del municipi. Una vegada més el batle d’Alcúdia s’ha  mostrat orgullós per la feina feta per aquest grapat d’alumnes. Des de l’Ajuntament sels ha lliurat un petit obsequi a cadascun dels participants a la guia.

12 de gener de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits