Presentada de la X Copa Mallorca de futbol base

/patronat/ca/documentos/imatges_noticies/copa-m.jpg

El torneig esportiu internacional se celebrarà durant els dies del 13 al 16 d’abril en els municipis de: Alcúdia, Sa Pobla, Can Picafort, Muro, Campanet, Pollença i Inca.

Alcúdia, 07 d’abril de 2017. L’Ajuntament d’Alcúdia ha acollit la presentació de la X edició de Copa Mallorca de futbol base que es durà a terme els dies 13, 14, 15 i 16 d’abril en els diferents municipis que hi col·laboren: Alcúdia, Sa Pobla, Can Picafort, Muro, Campanet, Pollença i Inca.

A la presentació hi han assistit: el batle d’Alcúdia, Antoni Mir; la directora Insular d’Esports, Margalida Portells; el director esportiu Copa Mallorca, Adrià Socias; el president de Copa Mallorca, Nacho Armesto; el padrí de la Copa Mallorca 2017, Alberto Fernández; el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard; el president del Comité d’àrbitres de les Illes Balears, Bartomeu Riera; el director comercial Hotels Viva, Guillem Mercadal. Per part dels ajuntaments:  el batle de Sa Pobla, Biel Ferragut; el batle de Santa Margalida, Joan Monjo; el batle de Muro, Martí Fornés; la batllessa de Campanet, Magdalena Solivellas; el batle de Pollença, Miquel Àngel March, i el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

El director esportiu Copa Mallorca, Adrià Socias, ha explicat que al torneig hi participaran 1.600 jugadors i haurà 300 tècnics. Entre els equips participants estan el Manchester United FC, Manchester City FC, Valencia CF, Club Atlético de Madrid, Villarreal FC, RCD Mallorca, RCD Espanyol, Málaga CF, PSV Eindhoven, Empoli FC, entre altres. Per la seva part, president Copa Mallorca, Nacho Armesto, ha agraït l’ajuda dels ajuntaments i de tots aquells que fan possible la Copa Mallorca.

El president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard, ha expressat la importància del respecte, tan dins com fora del camp, recordant els fets passats en el partit de futbol infantil d’Alaró fa unes setmanes.

També ha estat present el directori comercial d’Hotels Viva, Guillem Mercadal, cadena hotelera que allotjarà als esportistes en exclusiva, ha destacat que des de Viva continuen apostant pel turisme esportiu per allargar la temporada.

Des del Consell de Mallorca, la directora Insular d’esports, Margalida Portells, ha agraït a tots l’esforç que estan fent per dur a terme aquesta competició i ha destacat que el torneig serà una gran experiència per els futbolistes.

De part de l’Ajuntament d’Alcúdia, el batle, Antoni Mir, ha donat l’enhorabona als organitzadors i els anima a seguir fent feina a n’aquest torneig. A més, ha agraït la presència de tots els batlles dels ajuntaments col·laboradors per haver vingut a la presentació. També, Mir ha destacat la importància del respecte i que no és tant important guanyar sinó saber perdre.

Finalment, el padrí de Copa Mallorca 2017, Alberto Fernández, exjugador del torneig Copa Mallorga, ha volgut donar un missatge als jugadors d’aquesta edició, que els jugadors es respectin, juguin i lluitin pel torneig i que gaudeixin de l’experiència.

En el torneig Copa Mallorca hi participaran equips de diferents categories, des de SUB-8 fins SUB-19. Els partits es jugaran a partir de les 9 del matí fins a les 21h del vespre en els camps dels diferents municipis

12 d'abril de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits