Presentació del programa de les festes de Sant Jaume i Triennal del Sant Crist 2019

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/presentacio-m.jpg

Enguany amb 8.000 tassons reutilitzables per unes festes més sostenibles i lliures d’agressions sexistes. Any de Triennal amb actuacions de les “Oques Grasses”, Val 9, concert “Queen simfònic de la banda municipal de música” i el retorn del concurs “Respon a 1000”

Les festes de Sant Jaume i de la Triennal del Sant Crist arranquen oficialment demà dimecres 17 de juliol amb el Pregó de Festes de Sant Jaume a càrrec de l’investigador Joan Joan Saurina i finalitzaran el mateix dia de la triennal el 26 de Juliol.

Avui dimarts els representants polítics de l’Ajuntament d’Alcúdia, els membres que conformen l’equip de govern encapçalat per la batlessa Bàrbara Rebassa, i el regidor de festes Gabriel de Hevia, acompanyats de regidors i regidores de l’equip de govern, així com regidors de diversos grups polítics municipals, han assistit a la presentació oficial del programa de les festes de Sant Jaume i de la Triennal del Sant  Crist, activitats centrals 25 de juliol San Jaume i 26 de juliol, amb la Triennal del Sant Crist.

Enguany els programes de les festes a més d’estar a les xarxes i a la plana web a internet, també un any més s’ha editat com és tradicional en paper, i enguany com a novetat s’ha fet el programa en paper reciclat.

Es va instal.lant el paperí als diversos carrers, places i passejos on hi haurà activitat festiva, i per on passarà la Triennal.

 

Festes sostenibles amb tassons reutilitzables

 

A més dels programes editats en paper reciclat l’ajuntament d’Alcúdia posarà uns 8000 tassons reciclables a disposició dels bars de cara a les festes i verbenes, per fer unes festes més sostenibles, ha posat de manifest el regidor de festes Gabriel de Hevia.

 

Mentrestant, per a la ciutadania ja es poden recollir les banderoles de la triennal del Sant Crist a l’Auditori d’Alcúdia. Una banderola disponible per domicili.

 

Festa Romana

 

Dia 19 de juliol a partir de les 23:30h tindrà lloc la FESTA ROMANA al passeig Mare de Déu de la Victòria amb les actuacions de DJ Llobera, Val Nou i Ïnna MB. Cal recordar que hi haurà una taula informativa amb el missatge: “NO I PUNT! Mallorca lliure d’agressions sexistes”, a través de l’àrea d’afers socials. També enguany, segons ha dit el regidor Gabriel de Hevia s’introduiran a disposició dels bars uns 8.000 tassons de plàstic reutilitzables per així poder gaudir de les festes de manera sostenible.

 

Inscripcions Respon a 1000!

 

Dia 22 de juliol a les 22:00h es celebra la 3a edició de l’espectacle- concurs de preguntes de temàtica cultural i local RESPON A 1000!! Tindrà lloc al passeig de la Mare de Déu de la Victòria i hi participaran fins a fins a vuit parelles de concursants, on la guanyadora rebrà una targeta de regal de l’Agència de Viatges Volar-e per un import de 1000€. Inscripcions a la Seu del Moll i Auditori d’Alcúdia de 9h a 14h fins el dia 17 de juliol. Les parelles apuntades han de presentar el seu nom, edat, DNI, telèfon i correu dels dos membres de la parella.

 

Inscripcions Pa amb oli i Bingo.

 

El dia 24 de juliol hi haurà sopar de Pamboli i Bingo. El regidor de Festes Gabriel de Hevia Alenyar també ens recorda que els comerços que vulguin fer obsequi o regal es poden posar en contacte amb l'àrea de festes a l'auditori.

Per a les reserves del sopar, a partir de dilluns dia 15 fins dilluns 22. Cal recordar que les reserves de les taules seran per a grups de 20 o més persones.

16 de juliol de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits