Presentació del Projecte Maristany

Iniciativa d’alumnes d’ESO de tres centres escolars d’Alcúdia. El projecte compta amb la col·laboració de l’àrea de medi ambient de l’Ajuntament d’Alcúdia.

Dia:  7 de d’abril de 2017

Hora:  12.00h

Lloc:  c/ de Cabrera, 5 (Escola Nostra Senyora de la Consolació)

Els alumnes de 4t ESO de tres centres escolars d’Alcúdia han tingut la iniciativa de realitzar el projecte Maristany que contarà amb l’ajuda de l’Ajuntament d’Alcúdia.

El projecte Maristany consisteix en valorar l’ecosistema de Maristany i forma part de la formació acadèmica dels alumnes de 4t ESO que cursen l’assignatura de Ciències aplicades a l’activitat professional. Consisteix a establir les bases per poder fer mesuraments sistemàtics a la zona de Maristany, en procés de ser declarada ZEPA, i d’especial interès per part de l’Ajuntament i d’alguns veïns per poder conservar aquest ecosistema. 

Divendres dia 7 d’abril a les 12h, a les dependències de l’escola Nostra Senyora de la Consolació es durà a terme la presentació d’aquest projectes, i hi assistiran en representació de l’Ajuntament d’Alcúdia el batle d’Alcúdia, Antoni Mir; el regidor de medi ambient, Tomàs Adrover; el regidor de turisme, Joan Gaspar Vallori, així com d’altres regidors i regidores de la corporació municipal.

Hi haurà una representació dels alumnes i professors que realitzen el projecte,  de 4art d’ESO dels tres centres escolars d’Alcúdia que duran a terme el projecte, IES Alcúdia, IES Port d’Alcúdia, i Nostra Senyora de la Consolació. També el professor Rafel Cladera, enginyer agrònom, oferirà una conferència així com el director del Parc Natural de S’Albufera, Maties Rebassa. També hi serà present el geògraf Manuel Espinosa.

6 d'abril de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits