Premi de turisme a l'Ajuntament d'Alcúdia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/nit-m.jpg

El Govern de les Illes Balears ha atorgat el premi "millor iniciativa de responsabilitat social" a l'Ajuntament d'Alcúdia

L’Ajuntament d’Alcúdia en el transcurs de la gala de la “Nit de turisme 2018” organitzada pel Govern de les Illes Balears, celebrat a Eivissa la nit del 27 de setembre, ha rebut un dels premis de turisme que entrega anualment el Govern Balear, a través de la Conselleria d’innovació recerca i turisme. El premi ha estat atorgat per la tasca desenvolupada per a l’accessibilitat del municipi amb el programa “Alcúdia per a tots”. El premi de turisme pel projecte “Alcúdia per a tots” s’emmarca dins la categoria “millor iniciativa de responsabilitat social”.

 

L’Ajuntament d’Alcúdia en ple va aprovar per unanimitat  proposà com a candidat a Pedro Pascual Gual, com a hoteler i filàntrop, al guardó “reconeixement al treball, a l’esforç i dedicació professional”. L’Ajuntament d’Inca igualment proposà Pedro Pascual, així com altres entitats i associacions que donaren suport a la candidatura, que refrendà la pròpia Conselleria d’innovació, recerca i turisme del Govern Balear.

Ampla representació institucional de l’Ajuntament d’Alcúdia va assistir a aquest acte de la “Nit del turisme” del Govern Balear celebrat a Eivissa. La delegació va estar encapçalada pel batle Antoni Mir,  el regidor de turisme Joan Gaspar Vallori, acompanyats pels regidors Domingo Bonnín, Cati Moll i Cati Juan Pericàs.

 

28 de setembre de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits