Millora de la xarxa de boques d'aigua

Reunió per la millora de la xarxa d'hidrants del municipi d'Alcúdia

L’ajuntament d’Alcúdia, amb el regidor Domingo Bonnín, ha mantengut aquest dilluns una reunió amb tècnics del departament de cooperació local del Consell de Mallorca, per parlar sobre els anomenats “hidrants” (boques d’aigua) i s’entregaren als tècnics tant els plànols actuals com els llistats de situació d’aquests punts al municipi d’Alcúdia. Aquesta tasca de treball de camp i revisió de les necessitats i els suggeriments d’ubicació de nous punts de boques d’aigua, l’han feta els voluntaris de Protecció Civil,  la Responsable a Alcúdia, Estefanía Phanter, també hi participà a la reunió.

 

Segons les dades facilitades pel regidor de serveis i manteniment, en base a la informació facilitada per part de l’Ajuntament des del Consell de Mallorca es farà un informe per asignar la quantitat de subvenció necesaria per dur endavant la instal.lació de nous hidrants i la millota dels punts existents.

 

Recordem que aquesta és la segona fase de la línia de subvencions del Consell de Mallorca per als municipis fins a 20.000 habitants, com el municipi d’Alcúdia, el qual s’hi adherirà a la línia d’ajudes per a la millota de la xarxa d’hidrants a Mallorca.

 

8 de febrer de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits