Jornades Alcúdia per a tots 2019

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/Cartell-Jornades-Formacio.jpg

Per tal de donar continuïtat al projecte "Alcúdia per a tots" iniciat l'any 2017, s'organitzen novament unes jornades de formació gratuïtes.

Des de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament d'Alcúdia iniciàrem el 2017 el projecte “Alcúdia per a tots”, amb el qual treballam per adaptar, millorar i promocionar el nostre municipi perquè pugui ser visitat amb seguretat per part de persones amb diverses discapacitats i per tant adaptat als residents amb necessitats especials.

 

Aquest segment de turisme mou anualment 130 milions de persones i genera dins la Unió Europea una despesa de 8.000 milions d'euros. La despesa mitjana diària és de 83€ i la total del viatge és de 1.100€ amb Estats Units, Regne Unit i Alemanya com a principals països emissors. Cal destacar la gran fidelització amb la destinació, sempre  que cobreixi les seves necessitats, i que és un segment que es sol prodigar més en mesos de temporada mitjana o baixa.

 

Perquè aquest projecte de turisme inclusiu tingui èxit, és necessària la participació de tots, iniciativa pública i privada. Per aquest motiu l'Ajuntament d'Alcúdia juntament amb la fundació Handisport, organitza com el 2018, unes jornades de formació gratuïtes per a diferents col·lectius amb l'objectiu de donar a conèixer les pautes d'atenció, tracte, comunicació i necessitats de les persones amb discapacitat.

 

Aquestes jornades es faran els dies 20 març (Fòrum de turisme accessible per conscienciar les empreses dels recursos existents en el seu municipi i a l’exterior) i el 27 de març (Platges accessibles) a l'edifici de Can Domenec – Consorci de la Ciutat Romana de Pol·lèntia amb una durada aproximada de 4 hores (de 10:00 a 14:00h). D’altra banda, el 3 d’abril es durà a terme la tercera formació: Excel·lència en l’atenció a les persones amb discapacitat o necessitats d’ accessibilitat, amb el lloc encara per determinar. Segur que són interessants per a vós, els vostros treballadors i la vostra empresa.

 

Comptarem, al llarg de les jornades formatives, amb la participació d’AENOR, Equalitas Vitae, Silleros Viajeros o el campió paralímpic de natació Xavi Torres entre altres empreses especialitzades.

 

Esperam comptar amb la seva participació en aquesta iniciativa que segur que contribuirà a fer un poble millor per als qui hi vivim i per als que ens visiten. Abaix vos facilitam el programa de cada jornada i l’ enllaç d’inscripció a les jornades.

 

Clicau aquest enllaç per anar al formulari d'inscripció:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScglqvYJq2-0f_S1D5xnUgcnKIWHmA5G2cS-bC2p7-Qwbqm6A/viewform

12 de març de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits