Jornada escolar de neteja a la platja de Sa Marina

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/grup-m.jpg

Xerrada de sensibilització i neteja de carpobrotus

A través de l’àrea de medi ambient, EMSA, de l’Ajuntament d’Alcúdia uns 36 alumnes de sisè de primària de L’Escola s’Hort dels Fassers ahir dimecres 17 de maig al llarg del matí varen participar a la  xerrada de sensibilització, que fou impartida pels educadors ambientals de la Reserva Natural de l’Albufereta Gaspar Guaita, Maria Cantallops i Catalina Piris i amb la neteja i retirada de la planta invasora carpobrotus a la platja de Sa Marina, dins una campanya amb el suport de la Comissió Europea, amb el títol “Let’s clean up Europe!”

Hi varen assistir alumnes i professors del col·legi s’Hort dels Fassers, a més del regidor de medi ambient de l’Ajuntament d’Alcúdia Tomàs Adrover, amb la tècnica Aina Palmer, així com altres membres del departament. En total, la tasca duita a terme a la platja de Sa Marina ha suposat la recollida de 195 Kg. de carpobrotus, 3,3 Kg de envasos i 14 Kg. de rebuig .

Recordem que aquestes activitats formen part del projecte “Let’s clean up Europe”, amb el suport de la Comissió Europea, i organitzada des de l’àrea de medi ambient-EMSA, de l’Ajuntament d’Alcúdia,  que a més de l’activitat d’ahir va tenir la setmana passada l’activitat de neteja i retirada de carpobrotus a la platja de Sant Joan per part dels alumnes de sisè de primària de Nostra Senyora de la Consolació.

 

17 de maig de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits