Iniciat el curs de gestió Mediambiental i Turisme Sostenible

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/gestio-m.jpg

Des de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alcúdia s’organitza el curs per aconseguir el distintiu Ecoturístic.

Alcúdia, 15 de març de 2017. L'àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament organitza un curs de gestió ambiental per als establiments turístics i, per primera vegada, amb assistència de  supermercats interessats per aconseguir els Distintius Ecoturístics. S’hi han inscrit una vintena de  persones de 16 establiments entre hotels, restaurants, supermercats i botigues.

Avui el regidor de Medi Ambient, Tomàs Adrover, ha donat la benvinguda als assistents del curs. Els cursos es fan a la biblioteca de Ca’n Torró, els dies 15, 17, 20, 22 i 27 de març de les 9.30h fins a les 12.30h. Els continguts seran els següents:

Dia 15 de març –  Distintiu ecoturístic d’Alcúdia, amb la tècnica de Medi Ambient Aina Palmer; productes respectuosos amb el medi ambient, etiquetes ecològiques i sistemes de gestió ambiental amb Celina Álvarez de la consultoria Ambiental, Qualitat & Rse; contaminació atmosfèrica i la seva correcció: renous, fums i olors amb Gabriel Torres.

Dia 17 de març – Sanitat i Higiene a l’establiment amb un tècnic del servei de seguretat alimentaria de la D.G de salut pública i consum (Conselleria salut, família i benestar social; residus (domèstics, comercials i perillosos) amb Celina Álvarez.

Dia 20 de març – Gestió i optimització de l’energia amb un membre de la Dirección General d’energia i canvi climàtic, de la Conselleria de territori energia i mobilitat; requisits legals aplicables amb Celina Álvarez.

Dia 22 de març – Foment de la cultura i dels productes balears “semilla”, amb membres del servei de millora agrària i pesquera de la Conselleria; gestió de l’aigua potable i aigües residuals amb Aina Palmer del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament; informació i comunicació a clients i empleats amb Celina Álvarez.

Dia 27 de març – Gestió sostenible de zones verdes i piscines, sessió extra per hotels interessats amb Celina Álvarez i a partir de les 10:30h visita a un hotel i recorregut per les instal·lacions de piscines i sales de màquines, a més dels jardins, amb el cap de servei.

Posteriorment, dins el mes d’abril, es farà l’entrega dels Distintius Ecoturístics atorgats a 2016.

15 de març de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits