Iniciades les festes de Sant Jaume amb el Pregó

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/prego-m.jpg

Es va donar inici a les festes de Sant Jaume 2019 amb el pregó de festes a càrrec de l’investigador local Joan Juan Saurina al pati de la Biblioteca de Can Torró. Posteriorment hi va haver el concert de la compositora i cantant catalana Judit Neddermann.

Amb les paraules del regidor de festes Gabriel de Hevia iniciaren l’acte convidant a la participació a les festes, sostenibles, respectuoses amb igualtat, per a totes les edats i amb el recolliment i respecte amb la Triennal del Sant Crist. La batlessa Bàrbara Rebassa presentà el pregoner de les festes, investigador, recerca amb paciència als arxius, estudiós de la República i de la Guerra Civil, amb respecte i amb  rigorositat. Després del perfil introductori per part de la batlessa es donà pas a l’inici del Pregó enguany a càrrec de l’investigador Joan Juan Saurina.

El pregoner de les festes 2109 Joan Juan Saurina distribuí el pregó en 4 parts: senyals d’identitat, les nostres arrels, un viatge imaginari i "jo tinc un somni". Capítols de la història d’Alcúdia, moments dels records col·lectius de l’imaginari alcudienc, el paisatge i patrimoni del municipi, i la part de reflexió personal com li agradaria que fós Alcúdia, i la part emotiva, sentimental i personal, finalitzant amb la devoció dels alcudiencs i alcudienques al Sant Crist. Tot el consistori alcudienc, de tots els grups polítics municipals, del govern i de l’oposició, varen assistir al Pregó de festes de Joan Juan Saurina, celebrat a la biblioteca de Can Torró.

 

Avui a les 19:30h hi ha la inauguració de l'exposició GAUDINT DE SA VIDA (BRODATS I RANDES) a càrrec de Francisca Cerdà Barraxeta a la biblioteca CAN TORRÓ.

19 de juliol de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits