Inici de les jornades formatives "Alcúdia per a tots"

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/turisme2-m.jpg

L’àrea de turisme de l’Ajuntament d’Alcúdia organitza les segones jornades formatives “Alcúdia per a tots” que es desenvoluparan de dia 11 d’Abril al 15 de Maig.

Aquest any com a novetat hi haurà quatre jornades a diferència de les dues que hi hagué l’any passat. El regidor de turisme Joan Gaspar Vallori assenyala que al llarg d’aquesta primavera es desenvoluparan altres accions emmarcades dins el projecte “Alcúdia per a tots”. Així es prepara la jornada d’accessibilitat per a dia 21 d’abril, diada per a la conscienciació.

Primera jornada dedicada a Promoció i Comunicació, amb la participació de 15 persones.

Les següents jornades estan programades per als dies, 17 d’Abril sobre excel·lència en el tracte i servei, el 24 d’abril dedicada a la normativa d’accessibilitat que es duràn a terme a l’Auditori. Dia 15 de Maig, la darrera jornada, estarà dedicada a la formació exclusiva per hotels sobre allotjament accessible i es durà a terme a l’hotel Alcudia Garden.

L’accés a aquestes jornades és gratuït, per inscripcions es pot cridar al 971 54 90 22 o al mail turisme@alcudia.net.

Recordar que aquestes jornades s’emmarquen dins el projecte “Alcúdia per a tots” que té com a objectiu adaptar, millorar i promocionar el nostre municipi perquè pugui ser visitat amb seguretat per persones amb mobilitat reduïda o amb qualsevol discapacitat.

11 d'abril de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits