Inciada la campanya d'excavacions a Pollentia

/Pollentia/ca/documentos/imatges_noticies/pollentia-m.jpg

Des de dia 1 a dia 26 de juliol amb prop d'un centenar de persones participants

Des del passat 1 de juliol està en marxa la campanya 2019 d’excavacions a Pol·lèntia i el vintè curs d’arqueologia A. Arribas, que es desenvoluparà fins dia 26 de juliol.

Divendres 5 de juliol a les 9:30 h se va fer visita oficial a la zona arqueològica per donar  la benvinguda al prop de centenar de participants, entre estudiants I arqueòlegs, a la campanya d’estiu 2019, a través del Consorci de la Ciutat romana de Pollentia.

Amb l’assistència de la batlessa d’Alcúdia i regidora de patrimoni Bàrbara Rebassa, així com els codirectors de les excavacions Miquel Àngel Cau I Esther Chávez, s’ha donat la benvinguda als participants, que en la totalitat de la campanya d’excavacions seran prop d’un centenar entre alumnes i investigacions, sigui a través del curs d’arqueologia Antoni Arribas, ja amb la seva vint-i-unena edició, ja sigui estudiants americans a través del programa Arqueospain, estudiant i investigadors de la Universitat de Portland i al mes d’agost també se rebrà la visita de professors de la Universitat de Newcastle d’Anglaterra.


Dins el marc de les festes de Sant Jaume, el proper 24 de juliol es durà a terme la jornada de portes obertes a la ciutat romana de Pollentia i s’explicaran les conclusions dels treballs d’excavacions d’aquest estiu 2019.

15 de juliol de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits