Inaugurat el Punt de Servei i Informació de Gesa Endesa

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/endesa-m.jpg

Des d'avui els ciutadans d'Alcúdia tendran un punt de servei de Gesa Endesa a l'abast.

El punt de servei i informació de Gesa Endesa al Port d’Alcúdia ha estat inaugurat al Port d'Alcúdia, ubicat al carrer Hostaleria núm. 5 local 6.

Hi han estat presents els regidors i regidores del consistori alcudienc, encapçalats pel batle d’Alcúdia Antoni Mir; Martí Ribas, Rafel Nicolau i Pablo Gutiérrez, I Jaume Ribot, en representació de Gesa Endesa, així com Tolo Ferrer de l’Elèctrica Ferrer, que gestionarà el punt de servei i informació.

Martí Ribas, director general de Gesa Endesa Balears ha destacat el vincle històric de Gesa Endesa amb la ciutat d'Alcúdia I que és un municipi important I s'ha de reforçar aquest vincle, ha agraït els consells de l'ajuntament, I s'ha posat a disposició del consistori per ajudar a les persones que més ho necessitin, amb l'accés a l'energia.

Antoni Mir el batle ha expressat la seva satisfacció per poder tenir aquesta oficina, una reinvindicació de l'Ajuntament d'Alcúdia, ha recordat que tenint dues centrals tèrmiques al municipi, Alcúdia havia de tenir aquest punt d'informació, ha fet referència a l'acord de ple que l'ajuntament aprovà amb aquest sentit I que s'ha lluitat per tenir aquest punt al municipi.

Amb aquest punt de servei i informació de Gesa Endesa al Port d’Alcúdia es facilita que la ciutadania d’Alcúdia no hagi d’haver-se de traslladar a altres municipis I pugui realitzar qualsevol tipus de gestió a aquesta oficina que estarà a disposició de la ciutadania de dilluns a divendres de les 8 h a les 16 h

12 d'abril de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits