Formació per a empresaris i emprenedors

/desenvolupament/ca/Imatges/INFO-CURSOS-JORNADES-TALLERS.PNG

“Branding: la importància de la marca corporativa”

L’Institut d’Innovació Empresarial, IDI, organitza la segona xerrada del cicle de formació per a empresaris i emprenedors. Maria Gómez, especialista en marca personal i docent en màrqueting, parlarà sobre la necessitat de comptar amb una bona marca a curt i llarg termini abans de llançar l’empresa al mercat. Durant la formació, s’explicaran les passes per definir els valors i l’estratègia de marca, com posicionar-la off i on line, i com gestionar-ne la reputació.


María Gómez és llicenciada en Dret i Econòmiques a ICADE, i especialista en màrqueting i comunicació. Dedicada des de fa molt temps a la docència, promou la marca personal com a eina per inspirar les persones.


La formació és gratuïta i tindrà lloc el dimarts 12 de desembre a les 11:30h a la seu de l’IDI, Pl. De Son Castelló, 1, Palma. Per inscriure-s’hi heu d’emplenar el següent formulari.

 

Per més informació podeu visitar el web www.idi.es o contactar amb l’AODL de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Alcúdia a través del telf. 971897185 o e-mail aodl@alcudia.net

 

30 de novembre de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits