Estades Turístiques en habitatges

Tramitació a l'Ajuntament d'Alcúdia del certificat municipal per a la comercialització d'estades turístiques en habitatges.

L’ajuntament d’Alcúdia, a partir de dia 30 de juliol, de les 8,30h a les 14h, al c. Major núm. 9,  estarà a disposició de la ciutadania per tal de facilitar i agilitar la tramitació del certificat municipal per a la comercialització d’estades turístiques en habitatges.  Així els diversos departaments municipals estaran coordinats per facilitar el màxim la tramitació necessària per emetre aquest certificat municipal, document bàsic, juntament amb la cèdula d’habitabilitat que s’han d’entregar a la Conselleria de turisme, al c. Montenegro de Palma ( a part d’altres documents) per a poder adquirir  places turístiques, conforme a la delimitació provisional de les zones aptes per a la comercialització d’estades turístiques en habitatges d’ús residencial (ETH).

A aquesta plana web de l’Ajuntament d’Alcúdia teniu el model d’instància per a la sol.licitud de l’esmentat certificat municipal.

 

 VEGEU AQUÍ EL PLÀNOL DE ZONIFICACIÓ D'ALCÚDIA

27 de juliol de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits