Escala del creuer Seadream I

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/CREUER-M.jpg

El creuer Seadream I ha fet escala al Port d'Alcúdia per primera vegada.

L’Ajuntament d’Alcúdia amb representants de l’Autoritat Portuària de les Illes Balears han visitat el creuer SeaDream I, ja que aquesta embarcació ha fet escala per primera vegada al Port d’Alcúdia.

Amb el regidor de turisme Joan G. Vallori, a més de la tinent de batle Joana Maria Bennàssar amb els regidors Cati Pericàs i Joaquín Cantalapiedra, en representació de l’APB, Francisca Leal i Raymond Jaume, a més de representació de l’empresa consignatària  han estat rebuts per  la tripulació, amb el Capità del Creuer, Torbjorn Lund, i hi ha hagut intercanvi d’obsequis i entrega de mètopa i després de l’acte oficial, un recorregut per l’embarcació. Des de l’àrea de turisme de l’Ajuntament s’ofereix a bord informació directa sobre el municipi, de cara a les visites dels passatgers que puguin realitzar al llarg de la jornada.

El SeaDream I, amb 112 passatgers,  és una embarcació de luxe,tot inclòs, que realitza creuers per la zona de la Mediterrània, el Carib i altres indrets. Avui ha arribat procedent de Palamós, i l’horabaixa partirà en destí a Sant Antoni d’Eivissa.

Pròximament, el dia 17 d’octubre el SeaDream I tornarà a fer escala al Port d’Alcúdia, tancant la temporada de creuers.

6 de setembre de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits