Entregat el distintiu de qualitat “Pa d’aquí, forn i tradició” a sis forns d’Alcúdia

/patronat/ca/documentos/imatges_noticies/pa-m.jpg

Els requisits necessaris perquè un establiment pugui obtenir aquest distintiu són ser un forn amb obrador i tenir un mínim d’un 70% de producte d’elaboració pròpia

Alcúdia, 12 d’abril de 2017. L’Ajuntament d’Alcúdia, a través de l’àrea de comerç, ha fet entrega del distintiu “Pa d'aquí, forn i tradició”, als 6 forns d’Alcúdia que han complert amb els requisits per poder tenir aquesta marca de qualitat. Els requisits necessaris perquè un establiment pugui obtenir-lo són ser un forn amb obrador i tenir un mínim d’un 70% de producte d’elaboració pròpia.

Els forns d’Alcúdia que han complert els requisits per adherir-se a aquesta campanya són: Forn Can Torres, Forn Can Corró, Forn Can Joan Serra, Forn Can Tomàs, Pa Nord i Germans Barceló.

A l’acte d’entrega hi ha assistit el batle d’Alcúdia, Antoni Mir, la regidora de comerç, Cati Moll, així com altres regidors i regidores de l’Ajuntament d’Alcúdia. Hi ha estat la gerent de l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI), Núria Hinojosa, i el gerent de l'associació de Forners i pastissers de les Illes Balears, Pep Magraner.

La gerent de l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI), Núria Hinojosa, ha agraït la feina que fan els forners elaborant el producte tradicional i també l’Ajuntament i l’associació de forners i pastissers per donar suport a aquesta iniciativa. Hinojosa ha remarcat que els darrers anys hi ha més pans industrials i per això, des de l’IDI volen potenciar el producte d’aquí i posar en valor la feina que fan els forners que treballen amb obrador.

El gerent de l'associació de Forners i pastissers de les Illes Balears, Pep Magraner, ha destacat que la creació d’aquesta marca era una necessitat, ja que l’objectiu és posar en valor aquest pans tradicionals de Mallorca. A més, Magraner ha explicat que els forners volen dinamitzar el producte d’elaboració pròpia i ha animat al batle d’Alcúdia a seguir fent feina recolzant els forners.

Per la seva part, el batle d’Alcúdia, Antoni Mir, ha agraït l’assistència i ha destacat la feina que estan duent a terme des de l’IDI i des de l’associació de forners i pastissers potenciant el pa d’aquí. A més, Mir ha posat en valor la feina que fan els forners ja que tal com ha explicat, elaboren un producte de qualitat, creen llocs de feina i és una feina amb uns horaris llargs i complicats.

La regidora de comerç, Cati Moll, ha agraït la participació dels forns per adherir-se a n’aquest distintiu, ja que pràcticament el 100% dels forns d’Alcúdia ha respost a la campanya.

12 d'abril de 2017

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits