Entregada la recaptació de la venda de llibres descatalogats

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/entrega-m.jpg

Entregat els prop de 1.000 € a l’Associació Espanyola contra el Càncer d’Alcúdia.

Entrega de la recaptació a la passada fira d’Alcúdia de la venda de llibres descatalogats a la Biblioteca de Can Torró.

Tot el recaptat  s’ha entregat  a l’Associació Espanyola Contra el Càncer a Alcúdia.

Hi ha hagut representació de l’Ajuntament i de l’Associació. El batle Antoni Mir, com la regidora responsable de Can Torró, Cati Moll, a més d’altres regidors i regidores de l’ajuntament, així com les representants de l’Associació  Contra el Càncer d’Alcúdia, Antònia Peralta, Àngela Amer, Àngela Bosch i Rosario Carmona. En total s’han entregat 958’52 €.

Antònia Peralta des de l’Associació contra el càncer d’Alcúdia ha expressat que estan molt agraïts a l’Ajuntament d’Alcúdia per tenir en compte l’Associació i als diversos departaments, de festes, de turisme, la caminada d’Alcúdia ràdio, i avui de la biblioteca de Can Torró. També ha mostrat la satisfacció per part de la junta de Palma, per a les tasques que se fan des d’Alcúdia.

La regidora responsable de Can Torró i des festes, Cati Moll, ha expressat que l’associació contra el càncer dins els actes de festes de Nadal, als mercats de 15 i 22 de desembre  hi tendran una paradeta.

Des de l’Ajuntament el batle Antoni Mir ha expressat la seva satisfacció pel bon funcionament de l’Associació i que els doblers seran destinats a una bona causa, a través de l’Associació de lluita contra el càncer.

26 de novembre de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits